Dešrelių buvau nevalgiusi beveik metus. Ir tikriausiai dar ilgai nebūčiau valgiusi, jei nebučiau radusi šio recepto. Nors originaliame recepte nebuvo daržovių, bet nusprendžiau jų įdėti, nes viskas skaniau su daržovėmis.
Porcijos: 3-4
Gaminimo laikas: 20-25 min.
Produktai:
7-8 virtos dešrelės pjaustytos griežinėliais
1 smulkiai pjaustytas svogūnas
1 a.š. imbiero pastos
0,5 a.š. maltų pipirų
0,5 a.š. raudonųjų čili miltelių
0,4 a.š. ciberžolės miltelių
1 stiklinė šaldytų daržovių
Druskos pagal skonį
Aliejaus kepimui
Gaminimo procesas:
Puode įkaitinti aliejų, sudėti svogūną ir apkepti apie į minutes, sudėti imbiero pastą ir pakepinti dar kelias minutes. Sudėti pjaustytas dešreles, daržoves, pakepinti kelias minutes.
Tada sudėti prieskonius, druską ir ant nedidelės ugnies pakepinti viską apie 10 min. Ir nuėmus nuo ugnies galima patiekti.

I wasn't having sausages for almost a year. And probably I wouldn't have had them for even longer, if I hadn't found this recipe. Although in the original recipe there were no vegetables, I decided to add them, did not vegetables, because everything is better with vegetables.
Servings: 3-4
Cooking time: 20-25 minutes.
Products:
7-8 sausages cut into slices
1 onion, finely chopped
tsp ginger paste
0.5 tsp pepper powder
0.5 tsp red chili powder
0.4 tsp turmeric powder
1 cup frozen vegetables
Salt to taste
Oil for frying
Method:
Heat oil in a pan, add onion and fry 5 minutes then add ginger paste and fry for a few minutes. Add sliced sausages, vegetables, fry for a few minutes.
Then add all spices, salt and fry on a low heat for 10 minutes. Remove from fire and serve.