2012 m. spalio 25 d., ketvirtadienis

Mandarinų ir Migdolų Pyragas/ Mandarin and Almond Cake

Pagal/ Source 4Ingredients

Mandarinai visada man asocijuojasi su Kalėdomis, tikriausiai todėl, kad visada dovanų maišelyje po eglute būdavo saldainių, riešutų ir mandarinų. Nors dar nežinau ar šį pyragą tikrai kepsiu Kalėdoms, nes mano sąrašas darosi perilgas, bet jis puikiai tiktų Kalėdinių skanėstų kategorijai (kartu su meduoliniais keksiukai ir sausainiais su prieskoniais).

Šio pyrago receptą radau taip sakant - iš reikalo. Vyras išvyko kelioms savaitėms ir paliko 4 mandarinus (aš jų neapdorotų nemėgstu), todėl po kelių dienų ėmiau ieškoti ką su jais padryti, kad nereikėtų išmesti. Ir radau puikų receptą, jam iškepti tereikia 4 produktų, pagaminti labai paprasta. Skonis tikrai puikus- pyragas drėgnas, saldus su kartoku mandarinų žievelių prieskoniu.
Pyrago papuošimui aš paprasčiausiai kelis mandarinų sulčių šaukštus sumaišiau su cukraus pudra ir užliejau gautu glaistu.


Porcijos: 10-12

1 porcijos (1/10) energetinė vertė: 272 kcal, 15,1 gr. riebalų, 23,8 gr. cukraus

Produktai:

3 mandarinai
1 stiklinė cukraus
6 kiaušiniai
2 stiklinės (250 gr.) maltų migdolų

Gaminimo procesas:

Mandarinus (neluptus) užpilti vandeniu, kad būtų apsemti, užvirti ir virti ant nedidelės ugnies 1 valandą.

Pilnai atvėsinti mandarinus, išimti sėklas ir sutrinti. Elektriniu plaktuvu gerai išplakti kartu kiaušinius ir cukrų iki vientisos blizgios masės. Sudėti mandarinų košę ir įmaišyti migdolus. Viską gerai išmaišyti.

Supilti tešlą į 22 cm riebalais išteptą kepimo formą. Kepti iki 160C įkaitintoje orkaitėje 1 val.


Mandarins I always remind me of Christmas, probably because always when I was a kid in a git bags under the Christmas tree we could find candies, nuts and mandrains. I do not know if I will be making this cake for Christmas (as my list is getting really long), but this cake would fdefinitely I would add to the Christmas treats cathegory together with gingerbread muffins and cookies with spices.
This cake recipe I found for a simple reason- I had to use the mandarins that my husband left when he went away for few weeks. I don‘t really like raw mandarins so after a few days I began to look what to do with them. And I found a great recipe, you need only 4 ingredients and it‘s so easy to make. Besides it tastes great – cake is moist, sweet with a hint of that mandarine zest bitterness.
For the decoration I just mixed few tablespoons of mandarine juice with icing sugar and poured it over the cake.


Servings: 10-12

Nutritional value of 1 serving (1/10): 272 calories, 15,1 gr. fat, 23,8 gr. sugars

Products:

3 mandarins
1 cup sugar
6 eggs
2 cups (250 gr.) almond meal

Method:

Place mandarins (unpeeled) in a pan, cover them with water, bring to a boil and simmer for 1 hour.

Cool mandarins completely, then remove the seeds and puree them. Using electric mixer beat together the eggs and sugar until smooth and glossy. Add the mandarin puree and almond meal. Mix everything well.

Pour the batter into a greased 22 cm round baking form. Bake in a preheated to 160C oven for 1 hour.

2012 m. spalio 20 d., šeštadienis

Bananų ir kavos kokteilis/ Banana and coffee smoothie

Pagal/ Source KitchenHealsSoul

Ši savaitė buvo kaip tyčia.. tokia užimta, kad neturėjau laiko niekam kas patinka.. O kai atėjo savaitgalis nebeturiu jėgų. Šiandien nebesinori net kepti ką nors skanaus, o tai jau yra negerai..Na tikiuosi, kad per savaitgalį pavyks pailsėti ir kitą savaitę jėgų užteks viskam.


Porcijos: 2

1 porcijos energetinė vertė: 203 kcal, 1,1gr. riebalų, 35,1 gr.cukraus

Produktai:

1 nedidelis gabaliukais pjaustytas šaldytas bananas
0,5 stiklinės lieso natūralaus jogurto
1 stiklinė lieso pieno
2 v.š. medaus (pagal skonį daugiau arba mažiau)
Žiupsnelis malto muskato riešuto
1 a.š. tirpios kavos granulių (aš kitą kartą dėsiu 1 v.š.)
Žiupsnelis cinamono

Gaminimo procesas:

Visus produktus sudėti į blenderį ir gerai išplakti.


This week has been very intense .. so busy that I did not have time to do what I like .. And when weekend came I already don‘t have strength. Today I don‘t even feel like baking and this is not good.. Well, I hope that I will rest enough this weekend and next week I will have enough energy for everything.

Servings: 2

Nutritional value of 1 serving: 203 calories, 1,1gr. fat, 35,1 gr.sugars

Products:

1 small sliced frozen banana
0.5 cup of low-fat natural yogurt
1 cup skim milk
2 tbsp honey (more or less to taste)
Pinch of ground nutmeg
1 tsp instant coffee granules (next time I will use 1 tbsp)
Pinch of cinnamon

Method:

Add all the products to the blender and process until smooth.

2012 m. spalio 16 d., antradienis

Migdoliniai Brauniai (be miltų)/ Almond Brownies (flourless)

Pagal zurnalą/ Source Magazine Recipes+

Labai šokoladiniai brauniai, kurie skanūs ne tik pirmą dieną, bet ir antrą. Ar jie skanūs ir trečią deja negaliu pasakyti, kadangi pabaigiau juos per dvi dienas:)



Gabaliukai: 15-18

1 gabaliuko energetinė vertė (1/15): 221 kcal, 13,6 gr. riebalų, 20,5 gr. cukraus

Produktai:

1,25 stiklinės smulkaus cukraus
0,5 stiklinės kakavos miltelių
125 gr. Sviesto
4 kiaušiniai
100 gr. (1 stiklinė) maltų migdolų
100 gr. Juodojo šokolado (smulkinto)

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 180-200C. Iškloti kepimo popieriumi 26x13 cm kepimo formą.

Sumaišyti cukrų su kakava. Ištirpinti sviestą ir supilti į kakavos ir cukraus mišinį ir gerai išmaišyti. Po vieną įmušti kiaušinius, gerai išmaišant po kiekvieno. Įmaišyti maltus migdolus ir šokolado gabaliukus.

Supilti tešlą į paruoštą formą, išlyginti viršų ir kepti 20 minučių. Atvėsinti formoje. Avėsusį supjaustyti.



Very chocolaty and fudgy brownies, that are delicious not just on the first day, but also on second day. If they are same good on the third one I sadly can‘t tell, they were so good that I finished them in 2 days.

Makes: 15-18 pieces

Nutritional value of 1 piece (1/15): 221 calories, 13,6 gr. fat, 20,5 gr. sugars

Products:

1.25 cups caster sugar
0.5 cup cocoa powder
125 gr. butter
4 eggs
100 gr. (1 cup) almond meal
100 gr. dark chocolate (chopped)

Method:

Preheat the oven to 180-200C. Lined 26x13 cm baking form with baking paper.

Mix sugar with cocoa. Melt butter and add to the cocoa and sugar mixture and stir well. One by one beat in the eggs, mixing well after each. Stir in the almond meal and chopped chocolate.

Pour the batter into the prepared baking pan, even the top and bake for 20 minutes. Cool in the form and then cut into pieces.

2012 m. spalio 12 d., penktadienis

Vokiški Sausainiai su Prieskoniais/ German Cookies with Spices

Pagal Žurnalą Take5

Šie sausainiai su prieskoniais yra dar vienas skanėstas, kuris labai tiks šventėms, kaip ir meduoliniai keksiukai, kuriuos kepiau anksčiau. Net mano kolegos darbe su kuriais pasidalinau šiais sausainiais sakė, kad jie primena Kalėdas..



Vienetai: 20

1 sausainio energetinė vertė: 114 kcal, riebalų 0,9 gr., cukraus 13gr.

Produktai:

2,25 stiklinės miltų
0,5 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. malto imbiero
0,25 a.š. muskato riešuto
0,5 a.š. malto kardamono
0,5 a.š. cinamono
0,25 a.š. maltų juodųjų pipirų
3 dideli kiaušiniai
1 stiklinė rudojo cukraus
1 stiklinė cukraus pudros (persijotos)

Gaminimo procesas:

Įkaitinti orkaitę iki 180C, kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi.
Persijoti miltus, kepimo miltelius ir visus prieskonius. Atskirti vieno kiaušinio trynį nuo baltymo ir baltymą pasilikti glaistui.

Sudėti kartu 2 kiaušinius, atskirtą trynį ir cukrų, viską išplakti elektriniu plaktuvu iki kreminės masės. Įmaišyti miltų ir prieskonių masę. Išmaišyti tešlą.

Nors originaliame recpete sakoma šaukštu formuoti apvalius sausainius, tešla buvo tokios konsistencijos, kad aš ją dalinau rankomis ir tarp delnų formavau kamuoliukus. Sausainius išdelioti ant kepimo popieriaus paliekant apie 3 c tarpus, šiek tiek suploti viršų.

Kepti apie 15 minučių, jie nekeičia spalvos todėl juos reikia stebėti kol jie sukietės. Išėmus iš orkaitės palaikyti skardoje 5 minutes, tada perkelti ant grotelių.

Kiaušinio baltymą šiek tiek suplakti, mediniu šaukštu įmaišyti cukraus pudrą kol susiformuos vientisas glaistas. Glaistą užpilti ant atvėsintų sausainių ir palikti sustingti.


These cookies with spices is another treat that will perfect for Christmas, together with gingerbread muffins that I made before. I share these cookies with colleagues at work and they also said they reminded them of Christmas..

Makes: 20

Nutritional value of 1 cookie: 114 calories, 0,9 gr. fat, 13 gr. sugars

Products:

2.25 cups flour
0.5 tsp baking powder
0.5 tsp ground ginger
0.25 tsp nutmeg
0.5 tsp cardamom powder
0.5 tsp cinnamon
0.25 tsp ground black pepper
3 large eggs
1 cup brown sugar
1 cup icing sugar (sifted)

Method:

Preheat the oven to 180C, line the baking tray with baking paper.

Sift the flour, baking powder and all the spices. Separate one egg , put egg white aside.

In a bowl beat with electric mixer 2 eggs, remaining yolk and sugar till it becomes creamy. Stir in the flour and spice mixture. Mix and later kneed will you get a soft dough.

Although the original recipe said that with the spoon you can form cookies, the dough was better for rolling the balls between the palms. Place cookies on a baking tray leaving about 3 cm space between them, slightly flatten.

Bake for about 15 minutes, they do not change the color so watch them and turn the oven off as soon as the cookies become firm. Once removed from the oven leave them outside for 5 minutes, then transfer on the wire rack.

Whisk egg white with a wooden spoon then add in the icing sugar until you get the glaze. Pour the glaze over the cooled cookies and let it set.

2012 m. spalio 10 d., trečiadienis

Bananiniai Keksiukai su Cinamonu/ Banana Muffins with Cinnamon

Pagal Žurnalą/ Source Magazine Recipes+

Šie keksiukai gana sveiki, nuostabiai kvepia ir skanūs, tačiau.. keli mano pastebėjimai apie juos.
Nenaudokite popierinių keksiukų formelių, nes jas labai sunku nulupti nuo iškepusių keksiukų (tokią klaidą aš deja padariau).
Bent man trūko šiek tiek saldumo, kitą kartą tikriausiai dėčiau dvigubai daugiau medaus.
Keksiukai skaniausi kol dar šilti ir pirmąją dieną..


Vienetai: 10

1 keksiuko energetinė vertė: 154 kcal, 3,6 gr. Riebalų, 9,5 gr. cukraus

Produktai:

0,5 stiklinės natūralaus jogurto
3 v.š. medaus
2 v.š. aliejaus
1 didelis kiaušinis (suplaktas)
1 a.š. vanilės ekstrakto
2 dideli prinokę bananai (sutrinti)
1,5 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. cinamono

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 180C, kepimo formeles kloti kepimo popieriumi. Aš padariau klaidą ir naudojau popierines kepimo formeles, kurių prkatiškai nepavyko nuo iškepusių keksiukų nulupti.

Dubenyje sumaišyti jogurtą, medų, aliejų, kiaušinį ir vanilę. Įmaišyti trintus bananus. Įsijoti miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Atsargiai išmaišyti, bet nepermaišyti.

Pripildyti keksiukų formeles tešla, galima papildomai pabarstyti cinamonu. Kepti apie 25-30 minučių. Patiekti šiltus.


These muffins are pretty healthy, smell lovely and taste good, but there are few things that I would like to note.
Do not use paper baking cups, you won't be able to take them off the muffins. (I did that mistake myself).
At least for me they were not sweet enough, I would add twisce as much honey.
Best these muffins are served warm or at least the first day ..

Makes: 10 muffins

Nutritional value of 1 muffin: 154 calories, 3,6 gr. fat, 9,5 gr. sugars

Products:

0.5 cup plain yogurt
3 tbsp honey
2 tbsp oil
1 large egg (lightly beaten)
1 tsp vanilla extract
2 large ripe bananas (mashed)
1.5 cup flour
1 tsp baking powder
1 tsp cinnamon

Method:

Preheat the oven to 180C, line muffin pan with baking paper. I made a mistake and used paper baking cups, which I wasn’t able to take off the baked muffins..

Mix together yogurt, honey, oil, egg and vanilla. Mix in mashed bananas. Sift in the flour, baking powder and cinnamon. Carefully mix everything until incorporated, but try not to overmix.

Fill the muffin form with batter, you can also sprinkle extra cinnamon on top. Bake for about 25-30 minutes. Serve warm.

2012 m. spalio 8 d., pirmadienis

Cinamoninis Keksas su Kreminiu Sūriu/ Cinnamon Cream Cheese Pound Cake


Pagal/ Source BakerStreet

Vėl prisiminiau, kad kažkada keksai buvo mano silpnybė.. Dabar kai vėl pradėjau juos kepti bijau, kad nebegalėsiu sustoti.
Šis kekso su kreminiu sūriu ir cinamonu receptas mane iškart sugndė. Visą popietę namai kvepėjo cinamonu, o pats keksas buvo minkštas, tiesiog tirpstantis burnoje.. skanėstas kurį verta išsikepti.


Porcijos: 16

1 gabaliuko energetinė vertė: 238 kcal, 12.9 gr. riebalų, 18,9 gr. cukraus

Produktai:

180 gr. sviesto (kambario temperatūros)
125 gr. kreminio sūrio (kambario temperatūros)
1.5 stiklinės cukraus
3 dideli kiaušiniai
1 a.š. vanilės ekstrakto
1.5 stiklinės miltų
0.5 a.š. druskos
1 a.š. cinamono
1 a.š. kepimo miltelių

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 180C. Ištepti riebalais 6 stiklinių talpos kekso formą.

Plaktuvu gerai išplakti kartu sviestą ir kreminį sūrį. Sudėti cukrų ir dar viską paplakti kol masė bus pūri ir kreminė.
Po vieną nuolat plakant įmušti kiaušinius. Sudėti vanilę ir įsijoti miltus, cinamoną, kepimo miltelius ir druską. Plakti iki vientisos masės, bet pasistengti neperplakti.

Supilti tešlą į riebalais išteptą formą ir išlyginti paviršių. Kepti apie 60-70 minučių arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis nebeaplips tešla.

Išėmus iš orkaitės palikti keksą formoje apie 20 minučių. Tada išimti iš formos ir leisti pilnai atvėsti. Prieš patiekiant galima apibarstyti cukraus pudra.




I remembered that some time back pound cakes were my weakness. Now when I started making them again I am afraid I will not be able to stop.
This recipe for cream cheese and cinnamon pound cake really tempted me. And it was worth it, whole apartment was smelling cinnamon, and the cake was soft and was just melts in the mouth.. a really great treat.

Servings: 16 pieces

Nutritional value of 1 piece: 238 calories, 12.9 gr. fat, 18,9 gr. sugars

Products:

180 gr. butter (room temperature)
125 gr. cream cheese (room temperature)
1.5 cup of sugar
3 large eggs
1 tsp. vanilla extract
1.5 cup of flour
0.5 tsp. salt
1 tsp. cinnamon
1 tsp. baking powder

Method:

Preheat the oven to 180C. Grease 6-cup bundt cake form.

Beat together with mixer butter and cream cheese. Add sugar and beat everything well until light and creamy.

One by one mixing beat in the eggs. Add vanilla and sift in the flour, cinnamon, baking powder and salt. Beat until incorporated, but try to not to overbeat it.

Pour batter into a baking form and even the top.. Bake for about 60-70 minutes or until wooden skewer inserted comes out clean.

After removing out off the oven leave a cake in a form for about 20 minutes. Then remove from the form and let it cool completely. Dust with icing sugar before serving.

2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Keksiukai su Tunu, Parmezanu ir Saulėje Džiovintais Pomidorais/ Muffins with Tuna, Parmesan and Sun dried Tomatoes

Tunas yra skanus sprendimas salotoms ar sumuštiniams. Bet man norėjosi mažą jo skardinę panaudoti kažkam kitam. Pirma mintis buvo tuno pyragas, bet pyragas yra nemažas dalykas, o tuno skardinė tokia maža.. Tada pagalvojau apie nesaldžius keksiukus su tunu. Ir tuo pačiu panaudojau ne tik tuną, bet ir parmezaną ir saulėje džiovintus pomidorus. Keksiukai puikiai tiko priešpiečiams, ypač kol buvo šilti.


Vienetai: 10

1 keksiuko energetinė vertė: 156 kcal, 9,4 gr. Riebalų, 1,3 gr. cukraus

Produktai:

80 gr. tuno (iš skardinės konservuoto aliejuje)
1 kiaušinis
1 stiklinė miltų
1 a.š. kepimo miltelių
0.5 stiklinės pieno
80 gr. sviesto (kambario temperatūros)
1 a.š. cukraus
0.5 a.š. druskos
1.5 a.š. kario prieskonių
Žiupsnelis juodųjų pipirų
50gr. saulėje džiovintų pomidorų (pjaustytų smulkiais gabaliukais)
50 gr. tarkuoto parmezano

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 180C. Pasiruošti 10 vnt popierinių keksiukų formelių.

Sviestą išplakti su cukrumi, druska, pipirais ir kario prieskoniais. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Supilti pieną ir viską išmaišyti.

Įsijoti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti iki vientisos masės. Į tešlą įmaišyti tuną, džiovintus pomidorus ir parmezaną.

Padalinti tešlą į formeles ir kepti apie 20 minučių arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis nebebus aplipęs tešla. Skaniausi kol šilti.



Tuna is just perfect for salads or sandwiches. But I wanted to use a small can for something else. My first thought was tuna cake, but the cake is big and I had such a small tin of tuna.. Then I thought about savory muffins with tuna. And while making these muffins I also used leftover Parmesan and sun-dried tomatoes. Muffins were perfect for lunch, especially while they were warm.

Makes: 10 muffins

Nutritional value of 1 muffin: 156 calories, 9,4 gr. fat, 1,3 gr. sugars

Products:

80 gr. Tuna (canned tuna in oil)
1 egg
1 cup flour
1 tsp baking powder
0.5 cup of milk
80 gr. butter (room temperature)
1 tsp. sugar
0.5 tsp. salt
1.5 tsp. curry powder
Pinch of black pepper
50gr. sun-dried tomatoes (chopped)
50 gr. grated Parmesan cheese

Method:

Preheat the oven to 180C. Line 10 paper muffin cups.

Beat butter with the sugar, salt, pepper and curry spices. Beat in the egg and beat until smooth. Add the milk and mix everything well.

Sift in the flour, baking powder, mix to combine. Then mix in tuna chunks, dried tomatoes and Parmesan cheese.

Divide the dough into the baking cups and bake for about 20 minutes or until wooden skewer inserted comes out clean. Especially delicious served with butter while warm.

2012 m. spalio 2 d., antradienis

Kokosinis Obuolių Pyragas su Baltojo Šokolado Glaistu/ Coconut Apple Cake with White Chocolate Ganache


Šiuo metu mano užduotis patuštinti spinteles, nes šiuo metu atsargų prikaupiau daugiau nei žinau kur sunaudoti- riešutų, konservuotų vaisių, įvairiausių rūšių lęšių..
Pusė pakuotės kokoso drožlių tiesiog prašėsi pabaigiama.. Taip ir atsirado šis pūrus kokosinis obuolių pyragas, kurio papuošimui sunaudojau pusę užsilikusio baltojo šokolado.


Gabaliukai: 10-12

1 porcijos energetinė vertė (1/10) su glaistu: 458 kcal, 23.4 gr. riebalų, 34.9 gr. cukraus

1 porcijos energetinė vertė (1/10) be glaisto: 402 kcal, 20 gr.riebalų, 29 gr. cukraus

Produktai:

2 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
125 gr. sviesto (kambario temperatūros)
1 a.š. kokoso ekstrakto
50 ml pieno
4 vidutiniai obuoliai (nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti nedideliais gabaliukais)
1 stiklinė kokoso drožlių

Baltojo šokolado glaistui:

100 gr. baltojo šokolado
50 ml grietinėlės
2 v.š. kokoso drožlių

Gaminimo procesas:

Ištrinti iki pūrumo sviestą su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius, gerai išmaišant. Sudėti pieną ir kokosų ekstraktą, viską gerai išmaišyti. Įsijoti miltus, kepimo miltelius ir sudėti kokoso drožles, viską gerai išmaišyti. Įmaišyti obuolius.

Tešlą supilti į riebalais išteptą arba išklotą kepimo popieriumi skardą ir kepti iki 170-180C įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis nebeaplips tešla.

Išėmus iš orkaitės pyragą palikyti 10 min.prieš išimant iš kepimo formos. Išėmus iš formos pilnai atvėsinti ant grotelių.

Puode pakaitinti grietinėlę, kol beveik užvirs. Nuimti nuo ugnies ir įmaišyti šokoladą. Gerai išmaišyti iki vientisos masės. Palikti tiek tiek pravėsti, tada kai šokoladas šiek tiek patirštės užpilti ant atvėsinto pyrago, ant viršaus pabarstyti kokoso drožlėmis.



These days my task to empty my kitchen pantry, where at the moment I have more things that I really need - nuts, canned fruit, different kinds of lentils..
Half a pack of desiccated coconut was just asking to be used.. And that's how this soft coconut apple cake was born. And it also gave me a chance to use half of the white chocolate that I had left.


Makes: 10-12 pieces

Nutritional value of 1 piece with ganache (1/10): 458 calories, 23.4 gr. fat, 34.9 gr. sugars

Nutritional value of 1 piece without ganache (1/10): 402 kcal, 20 gr.fat, 29 gr. sugars

Products:

2 cups flour
1 tsp baking powder
3 eggs
1 cup of sugar
125 gr. butter (room temperature)
1 tsp coconut extract
50 ml milk
4 medium apples (peeled, seeds removed and cut into small pieces)
1 cup desiccated coconut

For white chocolate ganache:

100 gr. white chocolate (chopped)
50 ml cream
2 tablespoons desiccated coconut

Method:


Beat together butter and sugar until fluffy. Then one by one beat in the eggs, beating well after each. Add the milk and coconut extract, mix well. Sift in the flour, baking powder and add coconut, mix everything well. Fold in the apples.

Pour batter into a greased or lined with a baking papter 20 cm baking form and bake in preheated to 170-180C oven for about 45 minutes or until wooden skewer inserted comes out clean.

After taking out of the oven leave a cake in a form for 10 minutes, then remove and finish cooling on the wire rack.

In a pan almost bring to a boil the cream. Remove it from heat and mix in chopped chocolate. Stir until smooth. Leave a little bit to cool and thicken. Pour the chocolate ganache over the cooled cake, sprinkle with coconut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...