tag:blogger.com,1999:blog-3126334617411450147.post7153517069045677335..comments2023-12-11T18:41:05.422+10:00Comments on CranberryJam: Obuolių Pyragų Savaitė: Apverstas Karamelinis Obuolių Pyragas/ Apple Pie Week: Caramel Apple Upside Down CakeMedeja- CranberryJamhttp://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3126334617411450147.post-11930866594637161942015-10-13T06:01:18.373+10:002015-10-13T06:01:18.373+10:00Šitokį esu nusižiūrėjusi. Bandysiu drąsiau, kad ja...Šitokį esu nusižiūrėjusi. Bandysiu drąsiau, kad jau patvirtinai, jog skanus :) Baking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3126334617411450147.post-3289497116054087162015-10-13T03:06:05.331+10:002015-10-13T03:06:05.331+10:00I love upside down cakes and this apple version lo...I love upside down cakes and this apple version looks incredible!Christin@SpicySouthernKitchenhttps://www.blogger.com/profile/07831670273889203209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3126334617411450147.post-258003064998462542015-10-10T06:11:21.062+10:002015-10-10T06:11:21.062+10:00Aš paprastai verčiu iš originalių receptų stiklinė...Aš paprastai verčiu iš originalių receptų stiklinėmis, bet gera idėja paverst gramais. Matuoju apytiksliai 1 stiklinė ~ 226.80 gr, 0,5 stiklinės apie 115 gr.Medeja- CranberryJamhttps://www.blogger.com/profile/03443935521811548759noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3126334617411450147.post-69306127117493175642015-10-08T19:08:39.297+10:002015-10-08T19:08:39.297+10:00Very moist and delicious...I am too a fan of fresh...Very moist and delicious...I am too a fan of freshly baked upside down cakes. Angie's Recipeshttps://www.blogger.com/profile/14978978261098754954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3126334617411450147.post-89698624533202836782015-10-08T18:33:20.158+10:002015-10-08T18:33:20.158+10:00Aš tokį kvailą klausimą turiu :D jau porą receptų ...Aš tokį kvailą klausimą turiu :D jau porą receptų iš jūsų blogo esu nusižiūrėjusi, bet mane vis sulaiko sviesto matavimas puodeliais/stiklinėmis. Jūs minkštą sviestą tiesiog dedate į stiklinę ir taip matuojate? Su skystais ar biriais produktais viskas aišku, bet sviesto matavimas stiklinėje skamba labai riebaluotai ir kažkaip sudėtingai. Klausimas keistokas, tačiau mane labai sudomino šis receptas :D ačiū!!!<br />Kursiyerhttps://www.blogger.com/profile/04111683241636760508noreply@blogger.com