2011 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Coconut Chicken Curry/ Kokosinis vištienos karis

Pagal/ Source MelsKitchenCafe



Porcijos: 4

Gaminimo laikas: apie valandą

Produktai:

500-600 gr. vistienos file, pjaustytos norimo dydzio gabaliukais
1 a.š. druskos
0,3 a.š. maltų pipirų
2 v.š. kario prieskonių
1 a.š. paprikos
1 nedidelis smulkiai pjaustytas svogūnas
2 česnako skiltelės (smulkintos)
4 nedidelės bulvės pjaustytos gabaliukais
1 skardinė kokosų pieno
1 skardinė konservuotų pomidorų be odeliu
1 v.š. cukraus

Gaminimo procesas:

Vištieną pabarstyti druska ir pipirais. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti kario prieskonius ir papriką ir pakepinti kelias minutes and nedidelės ugnies, neleisti prisvilti.

Sudėti svoguną ir česnaką ir pakepinti apie 7-9 min., kol svogūnas taps permatomas. Sudėti vištieną ir išmaisyti, kad pasidengtų kario mase, kepti apie 7-10 min., kol vištiena nebebus rozinės spalvos ir bus beveik iškepusi.

Sudėti bulves, kokosų pieną, konservuotus pomidorus, cukrų, viską gerai išmaišyti. Uzdengti ir ant nedidelės ugnies pavirti kartais pamaišant apie 30-40 min. Prieš patiekiant galima papuošti kalendros lapais.



Servings: 4

Cooking time: about an hour

Products:

500-600 gr. chicken fillet, cut into desired size pieces
1 tsp salt
0.3 tsp pepper
2 tbsp curry powder
1 tsp pepper
1 small onion, finely chopped
2 cloves garlic (minced)
4 small potatoes, cut into pieces
1 can coconut milk
1 tin of canned tomatoes without skin
1 tbsp sugar

Method:

Sprinkle chicken with salt and pepper. Heat oil in a large skillet, add curry powder and paprika, fry for a few minutes, don't let it burn.

Add the onion and garlic and saute for 7-9 minutes, until the onion is translucent. Add chicken pieces and mix well to cover it with curry and onion mixture, fry for about 7-10 min. until chicken is no longer pink.

Add potatoes, coconut milk, canned tomatoes, sugar, stir everything well. Cover and leave on low heat, stirring occasionally simmer for about 30-40 minutes. Before serving you can sprinkle with chopped coriander leaves.

9 komentarai:

  1. That is my favorite gravy. Looks so yum!

    AtsakytiPanaikinti
  2. This chicken carry looks so delicious...!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Would die for this anytime!!! love it n looks so rich!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Looks really good and extremely tasty!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. I love a good coconut curry....it just smells so amazing. Yummy!

    AtsakytiPanaikinti
  6. This looks and sounds absolutely delicious!

    AtsakytiPanaikinti
  7. This is a great meal. Coconut milk adds such good flavor!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...