Pagal/ Source IndianFoodForever
Vištienos patiekalas su raudonojo vyno taure gana įprastas derinys. O kaip dėl vištienos raudoname vyne? Bent aš labai abejojau prieš išbandydama šį receptą.
Ben aš keistesnės spalvos vištienos patiekalo nebuvau ragavusi. Vyras tai pat gana įtariai prašė įdėti nedaug. Bet kvapas ir pirmi kąsniai išsklaidė abejones- vštiena raudonojo vyno padaze gana nekasdieniškas, bet skanus patiekalas. O pagaminti sakyčiau paprasčiau nei paprasta.
Porcijos: 3-4
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Produktai:
500 gr. vištienos pjaustytos gabaliukais
0,4 a.š. maltų juodųjų pipirų
0,4 a.š. garstyčių miltelių
200 gr. pievagrybių
250 ml. raudonojo vyno
200 ml. grietinėlės
Druskos pagal skonį
Gaminimo procesas:
Vištieną įtrinti pipirais, garstyčių milteliais, druska. Sudėti vištieną, pjaustytus pievagrybius, raudonąjį vyną, grietinėlę ir druskos pagal skonį į puodą.
Viską kelias minutes pavirti maišant ant didelės ugnies. Sumazinti ugnį, ir uzdengus puodą pavirti apie 15 min. arba kol vištiena bus išvirusi ir padazas patirštės.
Chicken dish with a glass of red wine a nice and quite usual combination. And what about the chicken in red wine? At least I had many doubts before trying this recipe.
And this was the strangest color of chicken dish I have ever tried. Husband also was a little suspicious. But the smell and the first bite changes our mind doubts- chicken in red wine sauce is unusual color, but tasty dish. And I would say that to cook it is easier than easy.
Servings: 3-4
Cooking time: about 30 minutes.
Products:
500 gr. chicken cut into pieces
0.4 tsp ground black pepper
0.4 tsp mustard powder
200 gr. button mushrooms
250 ml. red wine
200 ml. cream
Salt to taste
Method:
Rub chicken with pepper, mustard powder and salt. Add chicken, sliced mushrooms, red wine, cream and salt in a pan.
Bring everything to a boil and cook it on high heat for few minutes. Reduce he heat and cover the pan, simmer it for about 15 minutes or until chicken is done and the sauce gets thicker.
Vištienos patiekalas su raudonojo vyno taure gana įprastas derinys. O kaip dėl vištienos raudoname vyne? Bent aš labai abejojau prieš išbandydama šį receptą.
Ben aš keistesnės spalvos vištienos patiekalo nebuvau ragavusi. Vyras tai pat gana įtariai prašė įdėti nedaug. Bet kvapas ir pirmi kąsniai išsklaidė abejones- vštiena raudonojo vyno padaze gana nekasdieniškas, bet skanus patiekalas. O pagaminti sakyčiau paprasčiau nei paprasta.
Porcijos: 3-4
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Produktai:
500 gr. vištienos pjaustytos gabaliukais
0,4 a.š. maltų juodųjų pipirų
0,4 a.š. garstyčių miltelių
200 gr. pievagrybių
250 ml. raudonojo vyno
200 ml. grietinėlės
Druskos pagal skonį
Gaminimo procesas:
Vištieną įtrinti pipirais, garstyčių milteliais, druska. Sudėti vištieną, pjaustytus pievagrybius, raudonąjį vyną, grietinėlę ir druskos pagal skonį į puodą.
Viską kelias minutes pavirti maišant ant didelės ugnies. Sumazinti ugnį, ir uzdengus puodą pavirti apie 15 min. arba kol vištiena bus išvirusi ir padazas patirštės.
Chicken dish with a glass of red wine a nice and quite usual combination. And what about the chicken in red wine? At least I had many doubts before trying this recipe.
And this was the strangest color of chicken dish I have ever tried. Husband also was a little suspicious. But the smell and the first bite changes our mind doubts- chicken in red wine sauce is unusual color, but tasty dish. And I would say that to cook it is easier than easy.
Servings: 3-4
Cooking time: about 30 minutes.
Products:
500 gr. chicken cut into pieces
0.4 tsp ground black pepper
0.4 tsp mustard powder
200 gr. button mushrooms
250 ml. red wine
200 ml. cream
Salt to taste
Method:
Rub chicken with pepper, mustard powder and salt. Add chicken, sliced mushrooms, red wine, cream and salt in a pan.
Bring everything to a boil and cook it on high heat for few minutes. Reduce he heat and cover the pan, simmer it for about 15 minutes or until chicken is done and the sauce gets thicker.
Oh that sounds heavenly!!! Looks even better! Delicious healthy meal!!!
AtsakytiPanaikintiSandra, the color looked quite unusual to me :) but it tastes and smells really nice :)
AtsakytiPanaikintiyay! i want to try this...love wines in meals. thank you.
AtsakytiPanaikinti