Pagal/ Source MyFabulousRecipes
Penktadienis buvo gana nebloga diena ir ne tik todėl, kad penktadienis. Darbo nebuvo labai daug, pietavau su gera kompanija, šį savaitgalį galėsiu praleisti namie ilsėdamasi.
Pietums po darbo rinkausi nesudėtingą vištienos patiekalą. Neutėjau pilnos valandos marinavimui, bet mėsa visviena gavosi labai skani ir sultinga.
Porcijos: 3-4
Gaminimo laikas: 40 min.
Produktai:
Marinatui:
1 stiklinė natūralaus jogurto
1 v.š. citrinos sulčių
1 a.š. malto kumino
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. paprikos miltelių
1 a.š. maltų juodųjų pipirų
1 v.š. imbiero pastos
1 a.š. drusko
2 vištienos krūtinėlės
Padažui:
1 česnako skiltelė
2 smulkinti žalieji čili pipirai
1 a.š. malto kumino
1 a.š. paprikos miltelių
0,5 a.š. druskos
1 stiklinė pomidorų pastos
1 stiklinė grietinėlės
1 morka (pjaustyta griežinėliais)
0,5 raudonosios paprikos (pjaustytos juostelėmis)
4 v.š. kapotos kalendros
Aliejaus kepimui
Gaminimo procesas:
Supjaustyti vištieną norimo dydžio gabaliukais. Marinatui skirtus produktus sumaišyti, vištieną užpilti marinatu ir pamarinuoti šaldytuve bent valandą.
Marinuotą vištieną apkepti keptuvėje arba ant grilio, marinatą nupilti.
Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ant vidutinės ugnies. Pakepinti apie minutę česnaką ir žaliuosius čili pipirus. Sudėti kuminą, papriką ir druską. Sudėti pomidorų pastą ir grietinėlę. Išmaišyti ir ant nedidelės ugnies pavirti apie 20 min., kol padažas patirštės.
Sudėti morkas, papriką, keptą vištieną ir pavirti dar apie 10 min. Papuošti kalendra ir patiekti.
Friday was a good day and not just because it is Friday. There wasn't too much work at work, I had lunch with a good company, I can spend this weekend resting at home.
For dinner after work chose a simple chicken dish. Neutėjau full hours of marinating, the meat anyway but it turned out very tasty and juicy.
Servings: 3-4
Cooking time: 40 minutes.
Products:
For marinade:
1 cup natural yoghurt
1 tbsp lemon juice
1 tsp ground cumin
1 tsp ground cinnamon
1 tsp chili powder
1 tsp ground black pepper
1 tbsp ginger paste
1 tsp salt
2 chicken breasts
Sauce:
1 garlic clove
2 chopped green chilies
1 tsp ground cumin
1 tsp chili powder
0.5 tsp salt
1 cup tomato paste
1 cup cream
1 carrot (cut into slices)
0.5 red capsicum(cut in strips)
4 tbsp chopped coriander
Oil for frying
Method:
Cut chicken into desired size pieces. Products for marinade mix together, pour marinade on the chicken and refrigerate for at least an hour.
Grill or fry marinated chicken, discard the marinade.
In a large skillet heat the oil over medium heat. Saute garlic and green chilies for about a minute . Add cumin, paprika and salt. Add the tomato paste and cream. Stir and simmer on a low flame for about 20 minutes. Until the sauce thickens.
Add carrots, bell peppers, fried chicken, and simmer for about 10 minutes. Decorate with coriander leaves and serve.
Penktadienis buvo gana nebloga diena ir ne tik todėl, kad penktadienis. Darbo nebuvo labai daug, pietavau su gera kompanija, šį savaitgalį galėsiu praleisti namie ilsėdamasi.
Pietums po darbo rinkausi nesudėtingą vištienos patiekalą. Neutėjau pilnos valandos marinavimui, bet mėsa visviena gavosi labai skani ir sultinga.
Porcijos: 3-4
Gaminimo laikas: 40 min.
Produktai:
Marinatui:
1 stiklinė natūralaus jogurto
1 v.š. citrinos sulčių
1 a.š. malto kumino
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. paprikos miltelių
1 a.š. maltų juodųjų pipirų
1 v.š. imbiero pastos
1 a.š. drusko
2 vištienos krūtinėlės
Padažui:
1 česnako skiltelė
2 smulkinti žalieji čili pipirai
1 a.š. malto kumino
1 a.š. paprikos miltelių
0,5 a.š. druskos
1 stiklinė pomidorų pastos
1 stiklinė grietinėlės
1 morka (pjaustyta griežinėliais)
0,5 raudonosios paprikos (pjaustytos juostelėmis)
4 v.š. kapotos kalendros
Aliejaus kepimui
Gaminimo procesas:
Supjaustyti vištieną norimo dydžio gabaliukais. Marinatui skirtus produktus sumaišyti, vištieną užpilti marinatu ir pamarinuoti šaldytuve bent valandą.
Marinuotą vištieną apkepti keptuvėje arba ant grilio, marinatą nupilti.
Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų ant vidutinės ugnies. Pakepinti apie minutę česnaką ir žaliuosius čili pipirus. Sudėti kuminą, papriką ir druską. Sudėti pomidorų pastą ir grietinėlę. Išmaišyti ir ant nedidelės ugnies pavirti apie 20 min., kol padažas patirštės.
Sudėti morkas, papriką, keptą vištieną ir pavirti dar apie 10 min. Papuošti kalendra ir patiekti.
Friday was a good day and not just because it is Friday. There wasn't too much work at work, I had lunch with a good company, I can spend this weekend resting at home.
For dinner after work chose a simple chicken dish. Neutėjau full hours of marinating, the meat anyway but it turned out very tasty and juicy.
Servings: 3-4
Cooking time: 40 minutes.
Products:
For marinade:
1 cup natural yoghurt
1 tbsp lemon juice
1 tsp ground cumin
1 tsp ground cinnamon
1 tsp chili powder
1 tsp ground black pepper
1 tbsp ginger paste
1 tsp salt
2 chicken breasts
Sauce:
1 garlic clove
2 chopped green chilies
1 tsp ground cumin
1 tsp chili powder
0.5 tsp salt
1 cup tomato paste
1 cup cream
1 carrot (cut into slices)
0.5 red capsicum(cut in strips)
4 tbsp chopped coriander
Oil for frying
Method:
Cut chicken into desired size pieces. Products for marinade mix together, pour marinade on the chicken and refrigerate for at least an hour.
Grill or fry marinated chicken, discard the marinade.
In a large skillet heat the oil over medium heat. Saute garlic and green chilies for about a minute . Add cumin, paprika and salt. Add the tomato paste and cream. Stir and simmer on a low flame for about 20 minutes. Until the sauce thickens.
Add carrots, bell peppers, fried chicken, and simmer for about 10 minutes. Decorate with coriander leaves and serve.
O koks laiko skirtumas yra tarp LT ir Indijos? Man taip juokingai nuskambejo... as cia pietus tik pavalgiau o tu jau i lova ko gero ruosies ;)
AtsakytiPanaikintiTarp Indijos mazdaug 4,5 val. Bet mes Australijoj, tai skirtumas visos 9 val :D
AtsakytiPanaikintiHello Medea.. please visit my blog, an award is waiting for you !!
AtsakytiPanaikintihttp://bhalokhabo.blogspot.com
delicious flavourful dish yummy
AtsakytiPanaikintiLove the marinade, it will come handy in the summer when grilling begins! Wishing you a pleasant weekend :)
AtsakytiPanaikintiAnu , thank you very much :) its great news :)
AtsakytiPanaikintiTorviewtoronto, yes, it really was like that :)
AtsakytiPanaikintiMateja, yes, marinade I think would be great for grilling season :)
AtsakytiPanaikintiHope you are having great weekend too:)
Looks tasty, love your preparation too...
AtsakytiPanaikintiyes, it tasted good.. :) and looked nice too
AtsakytiPanaikintiVisiting your space for the first time and very happy to see so many wonderful dishes! You have got so many lovely items.
AtsakytiPanaikintiThank you, after visiting your blog, I can say the same about it :)
AtsakytiPanaikintiTheres an award waiting for you. http://t.co/N1E66kZ
AtsakytiPanaikintiCheers, Zen
what a flavorful dish! I love using yogurt in my chicken dishes it helps with the spices!
AtsakytiPanaikintiMY FAVORITE!!!
AtsakytiPanaikintiZen, thank you very much, Im really honored :)
AtsakytiPanaikintiChef Dennis, I especially like marinades with yogurt :)
AtsakytiPanaikintiRick, I know you have a great taste! :D
AtsakytiPanaikinti