Pagal/ Source MelsKitchenCafe
Porcijos: 4
Gaminimo laikas: apie valandą
Produktai:
500-600 gr. vistienos file, pjaustytos norimo dydzio gabaliukais
1 a.š. druskos
0,3 a.š. maltų pipirų
2 v.š. kario prieskonių
1 a.š. paprikos
1 nedidelis smulkiai pjaustytas svogūnas
2 česnako skiltelės (smulkintos)
4 nedidelės bulvės pjaustytos gabaliukais
1 skardinė kokosų pieno
1 skardinė konservuotų pomidorų be odeliu
1 v.š. cukraus
Gaminimo procesas:
Vištieną pabarstyti druska ir pipirais. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti kario prieskonius ir papriką ir pakepinti kelias minutes and nedidelės ugnies, neleisti prisvilti.
Sudėti svoguną ir česnaką ir pakepinti apie 7-9 min., kol svogūnas taps permatomas. Sudėti vištieną ir išmaisyti, kad pasidengtų kario mase, kepti apie 7-10 min., kol vištiena nebebus rozinės spalvos ir bus beveik iškepusi.
Sudėti bulves, kokosų pieną, konservuotus pomidorus, cukrų, viską gerai išmaišyti. Uzdengti ir ant nedidelės ugnies pavirti kartais pamaišant apie 30-40 min. Prieš patiekiant galima papuošti kalendros lapais.
Servings: 4
Cooking time: about an hour
Products:
500-600 gr. chicken fillet, cut into desired size pieces
1 tsp salt
0.3 tsp pepper
2 tbsp curry powder
1 tsp pepper
1 small onion, finely chopped
2 cloves garlic (minced)
4 small potatoes, cut into pieces
1 can coconut milk
1 tin of canned tomatoes without skin
1 tbsp sugar
Method:
Sprinkle chicken with salt and pepper. Heat oil in a large skillet, add curry powder and paprika, fry for a few minutes, don't let it burn.
Add the onion and garlic and saute for 7-9 minutes, until the onion is translucent. Add chicken pieces and mix well to cover it with curry and onion mixture, fry for about 7-10 min. until chicken is no longer pink.
Add potatoes, coconut milk, canned tomatoes, sugar, stir everything well. Cover and leave on low heat, stirring occasionally simmer for about 30-40 minutes. Before serving you can sprinkle with chopped coriander leaves.
Porcijos: 4
Gaminimo laikas: apie valandą
Produktai:
500-600 gr. vistienos file, pjaustytos norimo dydzio gabaliukais
1 a.š. druskos
0,3 a.š. maltų pipirų
2 v.š. kario prieskonių
1 a.š. paprikos
1 nedidelis smulkiai pjaustytas svogūnas
2 česnako skiltelės (smulkintos)
4 nedidelės bulvės pjaustytos gabaliukais
1 skardinė kokosų pieno
1 skardinė konservuotų pomidorų be odeliu
1 v.š. cukraus
Gaminimo procesas:
Vištieną pabarstyti druska ir pipirais. Didelėje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti kario prieskonius ir papriką ir pakepinti kelias minutes and nedidelės ugnies, neleisti prisvilti.
Sudėti svoguną ir česnaką ir pakepinti apie 7-9 min., kol svogūnas taps permatomas. Sudėti vištieną ir išmaisyti, kad pasidengtų kario mase, kepti apie 7-10 min., kol vištiena nebebus rozinės spalvos ir bus beveik iškepusi.
Sudėti bulves, kokosų pieną, konservuotus pomidorus, cukrų, viską gerai išmaišyti. Uzdengti ir ant nedidelės ugnies pavirti kartais pamaišant apie 30-40 min. Prieš patiekiant galima papuošti kalendros lapais.
Servings: 4
Cooking time: about an hour
Products:
500-600 gr. chicken fillet, cut into desired size pieces
1 tsp salt
0.3 tsp pepper
2 tbsp curry powder
1 tsp pepper
1 small onion, finely chopped
2 cloves garlic (minced)
4 small potatoes, cut into pieces
1 can coconut milk
1 tin of canned tomatoes without skin
1 tbsp sugar
Method:
Sprinkle chicken with salt and pepper. Heat oil in a large skillet, add curry powder and paprika, fry for a few minutes, don't let it burn.
Add the onion and garlic and saute for 7-9 minutes, until the onion is translucent. Add chicken pieces and mix well to cover it with curry and onion mixture, fry for about 7-10 min. until chicken is no longer pink.
Add potatoes, coconut milk, canned tomatoes, sugar, stir everything well. Cover and leave on low heat, stirring occasionally simmer for about 30-40 minutes. Before serving you can sprinkle with chopped coriander leaves.
That is my favorite gravy. Looks so yum!
AtsakytiPanaikintiThis chicken carry looks so delicious...!!!
AtsakytiPanaikintiWould die for this anytime!!! love it n looks so rich!
AtsakytiPanaikintiIt looks very delicious Medeja :)
AtsakytiPanaikintiLooks really good and extremely tasty!!!
AtsakytiPanaikintiI love a good coconut curry....it just smells so amazing. Yummy!
AtsakytiPanaikintiHmmm, the curry sounds delicious.
AtsakytiPanaikintiThis looks and sounds absolutely delicious!
AtsakytiPanaikintiThis is a great meal. Coconut milk adds such good flavor!
AtsakytiPanaikinti