Labai Šokoladiniai Keksiukai/ Chocolate Mud Cupcakes

Keksiukai pagal/ Cupcakes Recipe SugarLace
Šokoladinis kremas pagal/ Chocolate frosting AllRecipes


Nors dar neturiu virtuvės turėjau keksiukų receptą, kuriuos kepiau kaip tik prieš išvažiuojant. Šie šokoladiniai keksiukai labai skanūs, minkšti, bet ne sausi ir adangi dedamas tikras šokoladas, jie labai šokoladiniai.



Vienetai: 12 keksiukų

1 keksiuko energetinė vertė: 296 kcal, riebalų 16 gr., cukraus 25,6 gr.

1 keksiuko su kremu energetinė vertė: 474 kcal, riebalų 22,3 gr., cukraus 55,4 gr.

Produktai:

200 gr. juodojo šokolado (laužyto gabaliukais)
125 gr. sviesto
1 a.š. kavos granulių
0,5 stiklinės vandens
1 stiklinė miltų
2 v.š. kakavos miltelių
0,5 a.š. kepimo miltelių
1 stiklinė cukraus
2 kiaušiniai
20 ml. aliejaus
0,5 a.š. vanilės ekstrakto
0,25 stiklinės rūgpienio (naudojau jogurtą)

Produktai šokoladiniam kremui:

2,5-3 stiklinės cukraus pudros
6 v.š. kakavos miltelių
6 v.š. sviesto
5 v.š. pieno
1 a.š. vanilės ekstrakto

Gaminimo procesas:

Įkaitinti orkaitę iki 180C. Ištiesti kepimo formą popierinėmis formelėmis.

Puode nuolat maišant ištirpinti šokoladą, kartu su sviestu, kavos granulėmis ir vandeniu. Kai viskas ištirps nuimti nuo ugnies ir padėti atvėsti.

Dubenyje sudėti kartu persijotus miltus, cukrų, kepimo miltelius ir kakavą. Kitame dubenyje sumaišyti rūgpienį, kiaušinius, vanilę ir aliejų. Supilti gautą masę į dubenį su miltais.

Dalimis nuolat maišant sudėti atvėsusią tirpinto šokolado masę.

Supilti tešlą į formeles ir kepti apie 20 minučių. Atvėsusius keksiukus papuošti kremu.


Sumaišyti sumaišyti cukraus pudrą, kakavą. Kitame dubenyje sudėti sviestą ir po truputį dedant cukraus pudrą ir pieną plakti elektriniu mikseriu. Sudėti vanilę ir plakti kol kremas taps pūrus. Jei trūksta pridėti daugiau cukraus.



Although I still don't have a kitchen I had this cupcake recipe I made them just before we left. These chocolate cupcakes are very tasty, soft, but not dry and because they are made with real chocolate they are very chocolaty..Yummy!

Makes: 12 cupcakes


1 Cupcake Nutritional Value: 296 calories, 16 gr. fat, 25,6 gr. sugars

1 Cupcake with Frosting Nutritional Value: 474 calories, 22,3 gr. fat, 55,4 gr. sugars

Products:

200 gr. dark chocolate (broken into pieces)
125 gr. butter
1 tsp coffee granules
0.5 cup of water
1 cup flour
2 tbsp cocoa powder
0.5 tsp baking powder
1 cup sugar
2 eggs
20 ml. oil
0.5 tsp vanilla extract
0.25 cup buttermilk (I used yogurt)

Products for Chocolate Frosting:

2,5 to 3 cups powdered sugar
6 tbsp cocoa powder
6 tbsp butter
5 tbsp milk
1 tsp vanilla extract

Method:

Preheat oven to 180C. Line baking tray with paper muffin liners.

Melt together in a pan chocolate, butter, coffee granules and water. Stir continuously. When everything is melted remove from the heat and put away to cool.

In a bowl mix together sifted flour, sugar, baking powder and cocoa. In another bowl mix buttermilk, eggs, vanilla and oil. Pout the buttermilk mixture into the flour mixture and mix until combined.

Add the cooled chocolate mixture mixing constantly. Pour the dough into the baking cups and bake cupcakes for about 20 minutes. Once they are cooled, decorate cupcakes with chocolate frosting.


For the frosting mix the icing sugar and cocoa. In another bowl cream the butter and then start adding gradually icing sugar and milk beating with an electric mixer. Add the vanilla and beat until the frosting becomes fluffy. If you need add more sugar.

Komentarai

  1. Chocolate heaven to the max :D
    Cute and utterly delicious!

    Cheers
    Choc Chip Uru

    AtsakytiPanaikinti
  2. the cupcakes look so so delicious...mouthwatering !!!In response to your query regarding my recipe Sindhi dry Fish masala, you can use pomfret for the recipe instead of Macherel...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oh, boy, are these irresistible!!! I hope you have a kitchen soon! xo

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą