Pagal/ Source ThatSkinnyChickCanBake
Už šį receptą, noriu padėkoti Lizzy iš ThatSkinnyChickCanBake. Aš nuolat užsuku pas ją į svečius, nes pas ją visada malonu apsilankyti. Receptai viliojantys, foto gražios ir Lizzy visada maloni ir nuoširdi. Aš slapčia tikiuosi, kad kada nors iš aš mokėsiu taip nuostabiai gaminti, kepti ir visa tai pateikti kitiems.
Porcijos: 4
1 porcijos energetinė vertė: 327 kcal, 12,2 gr. Riebalų, 31,4 gr. cukraus
Produktai:
4 stiklinės įvairių uogų – braškių, mėlynių, aviečių( aš naudojau šaldytas )
0,25 stiklinės cukrais
2 v.š. krakmolo
Trupiniams:
0,5 stiklinės miltų
0,25 stiklinės rudojo cukraus
0,25 stiklinės (60 gr.) sviesto pjautstyto nedideliais gabaliukais
Procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 180C. Paruošti 4 maždaug 250 ml talpos indelius.
Uogas atsargiai sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Padalinti uogas į indelius.
Sumaišyti miltus, rudąjį cukrų ir sviestą. Pirštais paspaudyti ir padalinti kol masė bus panaši į trupinius. Padalinti gautus ‚trupinius‘ ant uogų.
Indelius perkeltį į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių arba kol uogos http://www.blogger.com/img/blank.gifvirs o trupiniai ant viršaus pagels. Šiek tiek atvėsinti ir patiekti su ledais.
I want to thank Lizzy from ThatSkinnyChickCanBake for this recipe. I very often stop by to visit her, because it just always feels good. Her recipes are tempting, photos amazing and Lizzy is a lovely person. I secretly hope that someday I will learn myself to cook and bake such great things and present them so well.
Servings: 4
Nutritional value of 1 serving: 327 calories, 12.2 g. fat, 31.4 g. sugars
Products:
4 cups mixed berries - strawberries, blueberries, raspberries (I used frozen)
0.25 cup sugar
2 tbsp cornstarch
For the topping:
0.5 cup flour
0.25 cup brown sugar
0.25 Cup (60 gr.) butter cut into small pieces
Method:
Preheat the oven to 180C. Prepare four 250 ml ramekins.
Mix carefully berries with sugar and cornstarch. Divide them between ramekins.
Mix flour, brown sugar and butter. With finger press it and then crumb till you get nice crumbs out of mixture. Divide them on top of the berries.
Place ramekins in the preheated oven and bake for about 30 minutes, or until the berries are bubbling and the top becomes golden. Cool slightly and serve with ice cream.
Už šį receptą, noriu padėkoti Lizzy iš ThatSkinnyChickCanBake. Aš nuolat užsuku pas ją į svečius, nes pas ją visada malonu apsilankyti. Receptai viliojantys, foto gražios ir Lizzy visada maloni ir nuoširdi. Aš slapčia tikiuosi, kad kada nors iš aš mokėsiu taip nuostabiai gaminti, kepti ir visa tai pateikti kitiems.
Porcijos: 4
1 porcijos energetinė vertė: 327 kcal, 12,2 gr. Riebalų, 31,4 gr. cukraus
Produktai:
4 stiklinės įvairių uogų – braškių, mėlynių, aviečių( aš naudojau šaldytas )
0,25 stiklinės cukrais
2 v.š. krakmolo
Trupiniams:
0,5 stiklinės miltų
0,25 stiklinės rudojo cukraus
0,25 stiklinės (60 gr.) sviesto pjautstyto nedideliais gabaliukais
Procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 180C. Paruošti 4 maždaug 250 ml talpos indelius.
Uogas atsargiai sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Padalinti uogas į indelius.
Sumaišyti miltus, rudąjį cukrų ir sviestą. Pirštais paspaudyti ir padalinti kol masė bus panaši į trupinius. Padalinti gautus ‚trupinius‘ ant uogų.
Indelius perkeltį į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių arba kol uogos http://www.blogger.com/img/blank.gifvirs o trupiniai ant viršaus pagels. Šiek tiek atvėsinti ir patiekti su ledais.
I want to thank Lizzy from ThatSkinnyChickCanBake for this recipe. I very often stop by to visit her, because it just always feels good. Her recipes are tempting, photos amazing and Lizzy is a lovely person. I secretly hope that someday I will learn myself to cook and bake such great things and present them so well.
Servings: 4
Nutritional value of 1 serving: 327 calories, 12.2 g. fat, 31.4 g. sugars
Products:
4 cups mixed berries - strawberries, blueberries, raspberries (I used frozen)
0.25 cup sugar
2 tbsp cornstarch
For the topping:
0.5 cup flour
0.25 cup brown sugar
0.25 Cup (60 gr.) butter cut into small pieces
Method:
Preheat the oven to 180C. Prepare four 250 ml ramekins.
Mix carefully berries with sugar and cornstarch. Divide them between ramekins.
Mix flour, brown sugar and butter. With finger press it and then crumb till you get nice crumbs out of mixture. Divide them on top of the berries.
Place ramekins in the preheated oven and bake for about 30 minutes, or until the berries are bubbling and the top becomes golden. Cool slightly and serve with ice cream.
With all the berries in season right now in Canada, this is going to be one fun dessert to make for my family. Thank you for sharing your recipe!
AtsakytiPanaikintiIt is really good recipe for berry season :)
PanaikintiOh, aren't you the sweetest! I feel the same way about you! And your berry crisp looks fantastic (you have definitely mastered the baking and presentation) :) I'm honored you tried one of my recipes!!! xo
AtsakytiPanaikintiThanks, Lizzy :) You are my hero.. I still have to learn a lot. I' sure that this is first but not the last your recipe I tried :)
PanaikintiBeautiful job with this berry crumble! I'm not a big dessert eater, but I adore berries and crumbles. I'm with you - I enjoy Lizzy's blog. She always has something delicious posted there. Have a wonderful week. :)
AtsakytiPanaikintiWell you are one of those inspiring bloggers also :)
PanaikintiYou too have a great week :)