Sausainiai su Trijų Rūšių Šokoladu/ Triple Chocolate Cookies

Pagal knygą/ Source Book Indulgence Chocolate a fine selection of sweet treats

Šiuos sausainius turėtų išbandyti visi tikri šokolado mėgėjai. Nors paprastai viskas viename nebūna gera idėja, bet trijų rūšių šokoladas šiuose sausainiuose juos paverčia nepaprasta pagunda..
Garantuoju, kad kol jie nesibaigs negalėsite sustoti valgę. Aš bandžiau kelis kartus apie juos pamiršti, bet jie tiesiog šaukė mane iš virtuvės..


Vienetai: 35

1 sausainio energetinė vertė: 132 kcal, 7.1 gr. riebalų, 10.1 gr. cukraus

Produktai:

200 gr. juodojo šokolado (smulkinto)
125 gr. sviesto (kambario tempertūros)
115 gr. rudojo cukraus
2 kiaušiniai (kambario temperatūros)
200 gr. miltų
1 a.š. kepimo miltelių
125 gr. pieniško šokolado (smulkinto)
125 gr. baltojo šokolado (smulkinto)

Gaminimo procesas:

Juodąjį šokoladą ištirpinti ir padėti pravėsti.

Sviestą kartu su cukrumi išplakti iki pūrios ir šviesios masės. Po vieną nuolat maišant įmušti kiaušinius. Supilti tirpdytą šokoladą ir gerai išplakti viską. Įsijoti miltus, kepimo miltelius, įmaišyti pieniško ir baltojo šokolado gabaliukus ir viską gerai išmaišyt.

Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve 1 valandai. Orkaitę įkaitinti iki 180C. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi.

Iš tešlos formuoti rutuliukus (1 v.š. tešlos- 1 rutuliukas). Išdėlioti ant kepimo popieriaus paliekant apie 5 cm tarpus ir šiek tiek suploti.

Kepti apie 10 minučių arba kol sausainiai dar bus šiek tiek minkšti. 5 minutėms palikti ant kepimo skardos, paskui perkelti ant grotelių ir pabaigti vėsinti.



All chocolate lovers should really try these cookies. Though usually all in one recipes are not a good idea, but free different kinds of chocolate makes these cookies just irresistable..
I guarantee that you wouldn't be able to stop eating them till all of them are gone. I tried few times to forget about them, but they were just calling from the kitchen..

Makes: 35 cookies

Nutritional value of 1 cookie: 132 calories, 7.1 gr. fat, 10.1 gr. sugars

Products:

200 gr. dark chocolate (chopped)
125 gr. butter (at room temperature)
115 gr. brown sugar
2 eggs (at room temperature)
200 gr. flour
1 tsp baking powder
125 gr. milk chocolate (chopped)
125 gr. white chocolate (chopped)

Method:

Melt dark chocolate and leave it aside to cool.

Beat butter with sugar until fluffy and light. Then one by one beat in the eggs mixing well after each. Add melted chocolate and beat everything well. Sift in the flour, baking powder, mix in milk and white chocolate pieces and mix everything well.

Wrapp the dough into plastic food wrap and leave the refrigerator for 1 hour. Preheat the oven to 180C. Line baking tray with baking paper.

Form the balls from the dough (1 tablespoon of dough- 1 ball). Arrange the dough balls on a baking tray leaving about 5 cm space in between and slightly flatten.

Bake for about 10 minutes until the cookies are still a little bit soft. Leave them on a tray for 5 minutes, then transfer on a cooling rack and finish cooling.

Komentarai

  1. Cookies, cookies!!! It is time to bake again? Wonderful! My kids would love to try them-))) Thank you.

    AtsakytiPanaikinti
  2. These triple chocolate cookies will be gone in seconds in our house. They look very delicious :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oh my! 3 kinds of chocolate! I will have to add this to my list of recipes to try!! They look delicious! CC

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Christina, they were soooo good, that I don't think I would be able to describe :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą