Krabų Mėsos ir Wasabi Užtepas/ Crab Meat and Wasabi Dip

Pagal/ Source PhilipsFoods

Prieš kelias dienas grįžau namo labai alkana. Vištiena, kurią pietums planavau kepti pietums orkaitėje būtų užtrukusi bent valandą, todėl pradėjau ieškoti kokio nors užkandžio, kad tą valandą galėčiau palaukti.
Šalia šokolado, riešutų sviesto, konservų dėžučių krūvoje radau krabų mėsos skardinę. Nors dar tiksliai nežinojau ką su ja daryti, bet nusprenžiau, kad laikas ją sunaudoti. O Google kaip visada padėjo surasti greito užkandžio (užtepo) receptą.


Energetinė vertė: 237 kcal, 14 gr. riebalų, 1.9 gr. cukraus

Produktai:

0.3 stiklinės krabų mėsos
2 v.š. majonezo
1.5 a.š. wasabi pastos (originaliame recepte buvo 0.5 a.š. bet man pasirodė per mažai, todėl tikriausiai reikėtų dėti po nedaug paragaujant pagal savo skonį)

Gaminimo procesas:

Sumaišyti kartu wasabi pastą ir majonezą, įmaišyti krabų mėsą. Viską gerai išmaišyti ir iki patiekiant laikyti šaldytuve.

Skanu su žaliomis daržovėmis, traškučiais.


A few days ago I came home very hungry. Chicken that I had planned for dinner planned had to be baked and it would have been taken at least an hour, so I started to look for a snack.
I searched my pantry and besides chocolate, peanut butter, in a pile of cans I found a can of crab meat. I was not sure what I am going to do with it, but I decided that this is going to be my snack. And, as always, Google helped to find as to find quick crab meat dip (spreads) recipe.

Nutritional value: 237 calories, 14 gr. fat, 1.9 gr. sugars

Products:

0.3 cups crab meat
2 tbsp mayonnaise
1.5 tsp Wasabi paste (the original recipe was 0.5 tsp wasabi but for me it was not enough, I would suggest to add little by little tasting)

Method:

Mix together mayonnaise and wasabi paste, mix it with the crab meat. Store in the refrigerator until serving.

Delicious with green vegetables and crackers.

Komentarai

Rašyti komentarą