Tikra tyla yra tuomet, kai mintyse tylu, net ir kalbant. Papaji, Sri h.w.l. Poonja
Kartais išmintingų žodžių galima rasti ir ant arbatos skardinės.
Produktai:
1,5 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. kepimo sodos
1 stiklinė natūralaus jogurto
125 gr. sviesto, kambario temperatūros
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai, kambario temperatūros
1 a.š. vanilės ekstrakto
0,5 stiklinės kokoso drožlių
0,25 stiklinės kakavos
Gaminimo procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 180C, kepimo formą ištepti riebalais.
Elektriniu plaktuvu išplakti kartu cukrų ir sviestą iki šviesios purios masės. Po vieną nuolat plakant įmušti kiaušinius, galiausiai sudėti vanilės ekstraktą ir viską gerai išplakti.
Sudėti jogurtą ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir sodą, išmaišyti ir padalinti tešlą į 2 dalis. Į pusę tešlos įmaišyti persijotus kakavos miltelius, į kitą pusę kokoso drožles.
Tešlą dalimis supilti į kepimo formą ir kepti apie 45 minutes arba kol įbedus medinį iešmelį centre jis nebeaplips tešla. Išėmus iš orkaitės leisti leisti 10 minučių atvėsti formoje, tuomet pabaigti vėsinti ant grotelių.
Real silence is when you have a silent mind, even when you are speaking - Papaji, Sri h.w.l. Poonja
Sometimes you can find some words of wisdom even on the tea tin.
Products:
1.5 cup flour
1 tsp baking powder
0.5 tsp baking soda
1 cup plain yogurt
125 g . butter, room temperature
1 cup sugar
3 eggs, room temperature
1 tsp vanilla extract
0.5 cup desiccated coconut
0.25 cup cocoa powder
Method:
Preheat the oven to 180C, grease baking form.
With electric mixer beat together sugar and butter until light and
fluffy. One by one beat in the eggs, beating well after each, finally add
vanilla extract and beat everything well.
Add yogurt and mix well. Sift in the flour, baking powder and baking soda,
mix and divide the dough into 2 parts . Into half of the dough mix in cocoa
powder, mix coconut in the other half.
Pour both types of the dough and swirl to mix. Bake for 45 minutes or
until a wooden skewer inserted in the center comes out clean. Once removed from
the oven allow to cool for 10 minutes in the form, then finish cooling on a
wire rack.
sounds very well, saving this recipe!
AtsakytiPanaikintiI liked it, couldn't even decide which half more- with cocoa or coconut :)
PanaikintiA really beautiful yogurt loaf!
AtsakytiPanaikintiHi Medeja , yummy , mouth is watering , gimme a hunk , thanks for sharing
AtsakytiPanaikintiFeel free to join me for a cup of tea with some cake :)
PanaikintiI love loaf cakes.Yours has a beautiful fluffy texture.Looks really delicious!
AtsakytiPanaikintiThanks, Violeta, it was petty good :)
PanaikintiThis looks like a wonderful moist cake- I love how yogurt adds so much moisture to baked goods. I will have to try this flavor combination soon!
AtsakytiPanaikintiI hope would enjoy it , Sarah :)
PanaikintiSo nice...I bet it is moist and delicious!!!
AtsakytiPanaikintiIt was delicious, the texture was lovely, flavors also :)
Panaikinti