Pagal/ Source ChocolateAndChillies
Vienetai: 10
Produktai:
1,25 stiklinės miltų
1,25 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. kepimo sodos
0,5 stiklinės kokoso drožlių
2 v.š. kokosų aliejaus, kambario temperatūros (aš naudojau 50 gr. sviesto)
0,75 stiklinės cukraus
1 kiaušinis
1 a.š. vanilės ekstrakto
2 kivi vaisiai, nulupti ir sutrinti į tyrę
1 žaliosios citrinos žievelė, tarkuota
Gaminimo procesas:
Makes: 10 muffins
Products:
1.25 cup flour
1.25 tsp baking powder
0.5 tsp baking soda
0.5 cup desiccated coconut
2 tbsp coconut oil, room temperature (I used 50 gr. butter)
0.75 cup sugar
1 egg
1 tsp vanilla extract
2 kiwi, peeled and pureed
1 lime zest
Method:
Minkštučiai tropinio skonio keksiukai.. tiesiog tirpsta su kava arba arbata. Nors..manau koks nors gaivus kremas ar įdaras būtų juos dar labiau paskaninęs, bet paliksiu tai kitam kartui.
Vienetai: 10
Produktai:
1,25 stiklinės miltų
1,25 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. kepimo sodos
0,5 stiklinės kokoso drožlių
2 v.š. kokosų aliejaus, kambario temperatūros (aš naudojau 50 gr. sviesto)
0,75 stiklinės cukraus
1 kiaušinis
1 a.š. vanilės ekstrakto
2 kivi vaisiai, nulupti ir sutrinti į tyrę
1 žaliosios citrinos žievelė, tarkuota
Gaminimo procesas:
Įkaitinti orkaitę iki 200C. Kepimo formą iškloti keksiukų formelėmis.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kepimo soda, druską ir kokoso drožles. Elektriniu plaktuvu išplakti kokosų aliejų (arba sviestą) ir cukrų iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir plakti iki vientisos masės. Sudėti kivių tyrę, vanilę ir žaliosios citrinos žievelę, išmaišyti.
Sudėti į kivių masę miltų masę ir išmaišyti kol viskas susimaišys. Pripildyti formeles tešla (apie 0,5-0,75 formelės) ir viršų apibarstyti kokoso drožlėmis. Kepti apie 16 minučių. Atvėsinti ant grotelių.
Soft tropical flavor muffins.. just melting with coffee or tea. Although .. I think some fresh tasting frosting or filling would have made them even better, but I will leave it for another time.
Makes: 10 muffins
Products:
1.25 cup flour
1.25 tsp baking powder
0.5 tsp baking soda
0.5 cup desiccated coconut
2 tbsp coconut oil, room temperature (I used 50 gr. butter)
0.75 cup sugar
1 egg
1 tsp vanilla extract
2 kiwi, peeled and pureed
1 lime zest
Method:
Preheat the oven to 200C. Line baking form with paper muffin cups.
Mix the flour, baking powder, baking soda, salt and coconut in a bowl. With electric mixer beat together coconut oil (or butter) and sugar until fluffy. Beat in the egg and beat until smooth. Add kiwi puree, vanilla and lime zest and mix everything.
Add flour mixture to kiwi mixture and mix until everything is incorporated. Fill the muffins cups with the dough (about 0.5-0.75 of each muffin cup) and sprinkle some coconut on top. Bake for about 16 minutes. Cool on the wire rack.
delish muffins ..with coconut & kiwi
AtsakytiPanaikintithanks, Gloria!
PanaikintiQue deliciosos se ven me encanta sobremanera,abrazos
AtsakytiPanaikintiThanks, Rosita, these muffins were good :)
PanaikintiLove the combination of lime, kiwi and coconut; they look perfect!
AtsakytiPanaikintiThanks, Jasna, that is a lovely combination :)
Panaikintiyummy combination wonderfully done
AtsakytiPanaikintiHi Medeja , what a wonderful combination of ingredients , got to make there . Thanks for sharing.
AtsakytiPanaikintiThanks, I also thought it is a great combination of ingredients :)
PanaikintiWhat beautiful tropical flavours!
AtsakytiPanaikintiNiekad nekepiau keksiukų su kiviais. Manau reiktų išbandyti, juolab ir kokoso aliejaus turiu :)
AtsakytiPanaikintiSakyčiau, kad kiviai stipriai nesijaučia. Tokie gana subtilaus skonio keksiukai gaunas :)
PanaikintiI have so much coconut oil in my kitchen and always forget to use it! I need to get in the habit of using it more often, such as in this lovely recipe! I love coconut!
AtsakytiPanaikintiAčiū. Dar super įlašinti kelis lašus žalių maistinių dažų.🍃
AtsakytiPanaikinti