Raudonojo Vyno Brauniai/ Red Wine Brownies

Pagal/ Source ThatSkinnyChickCanBake

Penktadienis po pirmos savaitės naujame darbe.. Aš nusipelniau šokolado, vyno ir vonios.. Šokoladu ir vynu jau pasirūpinta, šie skanūs brauniai su raudonuoju vynu labai paprastai pagaminami ir skanūs. 



Produktai:

110 gr. juodojo šokolado, smulkinto
125 gr. sviesto, pjaustyto gabaliukais
0,25 stiklinės raudonojo vyno (aš naudojau 0,3 stiklinės)
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės rudojo cukraus
0,25 stiklinės cukraus
1 a.š. vanilės ekstrakto
0,5 stiklinės miltų
0,25 stiklinės kakavos miltelių
0,5 a.š. druskos
0,5 stiklinės juodojo šokolado gabaliukų

Viršui:

60 gr. juodojo šokolado, smulkinto
1 v.š. sviesto
2 v.š. grietinėlės

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 180C. 20 cm kvadratinę formą ištepti riebalais arba iškloti kepimo popieriumi.

Ištirpinti šokoladą kartu su sviestu ir gerai išmaišyti. Dideliame dubenyje suplakti kartu kiaušinius, cukrų, vanilės ekstraktą. Supilti ištirpintą šokoladą, vyną ir gerai išmaišyti. Sudėti miltus, kakavos miltelius ir druską ir išmaišyti. Galiausiai įmaišyti šokolado gabaliukus.

Supilti tešlą į paruoštą formą ir kepti apie 20 minučių arba kai patikrinus mediniu iešmeliu jis šiek tiek aplips trupiniais.

Kol brauniai kepa ištirpinti glaistui skirtą šokoladą kartu su sviestu, nuimti nuo ugnies ir įmaišyti grietinėlę, gerai išmaišyti iki vientisos masės.

Ant išimto iš orkaitės braunio užpilti glaistą ir tolygiai paskleisti. Pilnai atvėsinti, tuomet išimti iš formos ir supjaustyti gabaliukais.


Friday after the first week in a new job .. I deserve chocolate, wine and a bath .. Wine and chocolate is already taken care of, I just had to make these delicious brownies with red wine, that was really easy and quick.

Products:

110 gr . dark chocolate , chopped
125 gr . butter , chopped
0.25 glass red wine ( I used 0.3 cup )
2 eggs
0.5 cup brown sugar
0.25 cup sugar
1 tsp vanilla extract
0.5 cup flour
0.25 cup cocoa powder
0.5 tsp salt
0.5 cup dark chocolate chips

For the Glaze:

60 gr . dark chocolate , chopped
1 tbsp butter
2 tbsp cream

Method:

Preheat the oven to 180C. Grease or line with baking paper 20 cm square baking form.

Melt chocolate and butter and mix well until smooth. In a large bowl, beat together eggs, sugar and vanilla extract. Add melted chocolate, wine and beat well. Add the flour, cocoa powder and salt and mix everything. Finally, mix in the chocolate chips.

Pour the batter into the prepared baking form and bake for about 20 minutes, or when wooden skewer inserted comes out with few crumbs.

While brownies are still baking melt together chocolate and butter for the glaze, remove from heat and mix in the cream, mix well until smooth.

Spread the glaze evenly on the top of the brownies as soon as you take them out of the oven. Cool completely, then remove out of the form and cut into pieces.

Komentarai

  1. It looks very tempting and reminds me of German red wine cake.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. That German red wine cake sounds like something I should check out :D

      Panaikinti
  2. loved your brownies dear..pls share some with me..

    AtsakytiPanaikinti
  3. I've never made brownies with red wine before! That sounds fabulous. Hope your new job is going well.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thanks, Christin :)
      You should definitely try these brownies if you like red wine :)

      Panaikinti
  4. I baked brownies too the first week at my new job! With red wine, I love them!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą