Šokoladiniai Sausainiai su Sviestiniu Kavos Kremu/ Chocolate Mocha Sandwich Cookies

Pagal Žurnalą/ Source Magazine Recipes+

Na štai galima pabaigti ramiai su puodeliu arbatos dar vieną savaitę. Ir ne tik šiaip puodeliu arbatos.. bet prie jos dar ir mielai atrodančiais šokoladiniais kavos kremu perteptais sausainiukais. Skanaus savaitgalio!



Vienetai: 20

Produktai:

185 gr. sviesto, kambario temperatūros
0,5 stiklinės cukraus pudros
1 stiklinė miltų
0,25 stiklinės krakmolo
0,25 stiklinės kakavos miltelių

Sviestiniam Kavos Kremui:
2 a.š. tirpios kavos granulių
80 gr. sviesto, kambario temperatūros
1 stiklinė cukraus pudros

Gaminimo procesas:

Įkaitinti orkaitę iki 160C. Dvi kepimo skardas iškloti kepimo popieriumi.

Elektriniu plaktuvu išplakti sviestą ir persijotą cukraus pudrą iki kreminės masės. Įsijoti miltus, krakmolą ir kakavos miltelius. Viską gerai išmaišyti.

Miltuotomis rankomis iš tešlos formuoti 40 rutuliukų, sudėti juos ant kepimo popieriaus paliekant 5 cm tarpus ir šiek tiek paplojant miltuota šakute. Kepti 15 minučių. Iškepusius sausainius atvėsinti ant kepimo skardos.

Kavą ištirpinti 1 v.š. verdančio vandens. Atvėsinti. Elektriniu plaktuvu išplakti sviestą ir cukraus pudrą iki kreminės purios masės. Supilti kavą ir išplakti.

Pertepti sausainius sviestiniu kavos kremu.


Well we can now finish another week with a cup of tea. And not only just a cup of tea .. but also these lovely cute looking chocolate cookies sandwiched with mocha buttercream. Wishing you delicious weekend!



Makes: 20

Products:

185 gr . butter, at room temperature
0.5 cup icing sugar
1 cup flour
0.25 cup cornstarch
0.25 cup cocoa powder

Mocha Buttercream:

2 tsp instant coffee granules
80 gr . butter, at room temperature
1 cup powdered sugar

Method:

Preheat the oven to 160C. Line 2 baking trays with baking paper.

With an electric mixer beat butter and sifted icing sugar until creamy. Sift in flour, cornstarch and cocoa powder. Mix everything well .

Using floured hands roll 40 balls, place them on a baking sheet leaving 5 cm space between and slightly flatten with a floured fork. Bake for 15 minutes. After taking out cool on the baking trays .

Dissolve coffee in 1 tablespoon of boiling water. Cool. With electric mixer beat butter and icing sugar until creamy mixture. Add coffee and beat well .

Sandwich cookies with mocha buttercream.

Komentarai

  1. tehy look so delicious! Happy weekend!

    AtsakytiPanaikinti
  2. The mocha buttercream sounds incredible! I can never resist chocolate and coffee. Have a great weekend!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. The cookies were really simple but the cream definitely made them better :)

      Panaikinti
  3. Dear Medeja, These cookies really do look wonderful. Blessings dear. Catherine

    AtsakytiPanaikinti
  4. They look scrumptious!
    You too have a delicious and beautiful spring weekend!
    Angie

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Thanks, Angie :) It's autumn here, but at the moment as nice as spring ;)

      Panaikinti
  5. Medeja,
    These cookies look so inviting, especially with the Mocha Butte Cream frosting!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Hi Medeja , oh I want just a few , they are so inviting and they are on my to do list , my kids will live them . Homemade is better than store bought any day . Thanks for sharing :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. I love how they have a heart stamps on them-)) Medeja, they looks so appetizing, love to try them with my cup of tea-))

    Hugs,

    Yelena

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą