Pagal/ Source LifeStyleFood
Toks jausmas, kad prie blogo nebuvau prisėdus labai ilgai. Kraustymasis, tvarkymas, iškraustymas, gimtadienis.. Šįkart įdėsiu receptą, kurį pagaminau buvusioje virtuvėje.
Porcijos: 4
Gaminimo laikas: apie 20 minučių
Produktai:
150 gr arborio ryžių
0,5 vanilės ankšties (aš naudojau 1 a.š. vanilės ekstrakto)
100 gr. smulkaus cukraus
1 stiklinė riebaus pieno
2 stiklinės vandens
150 gr. pasiflorų minkštimo
Gaminimo procesas:
I have a feeling that I haven't visited my blog for a very long time. Moving, cleaning, unloading, birthday.. so this time I will share the recipe, which I have prepared while I was still in my old kitchen.
Servings: 4
Cooking time: about 20 minutes
Products:
150 gr. arborio rice
0.5 vanilla pod (I used 1 tsp vanilla extract)
100 gr. caster sugar
1 cup whole milk
2 cups water
150 gr. passion fruit pulp
Method:
Toks jausmas, kad prie blogo nebuvau prisėdus labai ilgai. Kraustymasis, tvarkymas, iškraustymas, gimtadienis.. Šįkart įdėsiu receptą, kurį pagaminau buvusioje virtuvėje.
Porcijos: 4
Gaminimo laikas: apie 20 minučių
Produktai:
150 gr arborio ryžių
0,5 vanilės ankšties (aš naudojau 1 a.š. vanilės ekstrakto)
100 gr. smulkaus cukraus
1 stiklinė riebaus pieno
2 stiklinės vandens
150 gr. pasiflorų minkštimo
Gaminimo procesas:
Į puodą sudėti ryžius su vanile, cukrumi, pienu ir vandeniu. Uždengti puodą ir viską užvirti. Virti ant nedidelės ugnies 15 minučių arba kol ryžiai bus išvirę.
Nuimti nuo ugnies, įmaišyti pasiflorų minkštimą. Padalinti į taures ir patiekti.
I have a feeling that I haven't visited my blog for a very long time. Moving, cleaning, unloading, birthday.. so this time I will share the recipe, which I have prepared while I was still in my old kitchen.
Servings: 4
Cooking time: about 20 minutes
Products:
150 gr. arborio rice
0.5 vanilla pod (I used 1 tsp vanilla extract)
100 gr. caster sugar
1 cup whole milk
2 cups water
150 gr. passion fruit pulp
Method:
In a pan add the rice together with vanilla, sugar, milk and water. Cover the pan and bring to the boil. Simmer on low heat for about 15 minutes or until rice is done.
Remove from the heat and mix in passion fruit pulp. Divide between glasses and serve.
Su praėjusiu gimtadieniu :) Labai įdomus receptukas. Net nežinau, kas tie arborio ryžiai, kuo jie ypatingi :)
AtsakytiPanaikintiAčiū :)
PanaikintiArborio specialūs risotto naudojami ryžiai, trumpi, apvalokos formos ir lipnūs :)
I rarely make puddings, this recipe sounds interesting - I would like to try passion fruit this way
AtsakytiPanaikintiIt makes pudding taste sweet and sour at the same time :)
PanaikintiDessert I'd like to have;not too heavy and not too-complicated to make!
AtsakytiPanaikintiExactly! :)
PanaikintiCreamy delicious , a new and tasty way to put a new twist on rice pudding .
AtsakytiPanaikintiWe really enjoyed it :D
PanaikintiI really love the tropical aroma of passionfruits. The rice pudding must be very delicious.
AtsakytiPanaikintiMoving is a big hassle, I hope nothing broke and you're enjoying your new kitchen :)
AtsakytiPanaikintiRice pudding is a comfort food, I'd love to try your recipe Medeja!
Boy have you been busy! I'm glad you had time to create and share this yummy dessert!
AtsakytiPanaikintipudding looks delicious
AtsakytiPanaikintiI love rice pudding so I bet this is great with the fresh passion fruit.
AtsakytiPanaikintiIt sounds quite easy...
AtsakytiPanaikintiYour pudding looks delicious! Yummy!
AtsakytiPanaikinti