Pagal žurnalą/ Source Magazine EatingWell
Spalvotos salotos.. Oranžinės morkos, violetinis kopūstas, žalia kalendra.. Ne tik labai gražiai atrodo, bet ir labai skanios.
Porcijos: 4-6
Produktai:
2,5 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. apelsinų sulčių
2 a.š. baltojo vyno acto
0,5 a.š. druskos
0,25 a.š. malto kumino
0,25 a.š. cinamono
3 stiklinės tarkuotų morkų (3-4 vnt)
1 stiklinė smulkiai pjaustyto raudonojo kopūsto
1 didelis obuolys, smulkiai pjaustytas
1 stiklinė saulėgrąžų daigų (nenaudojau)
0,5 stiklinės šviežios kalendros, smulkiai pjaustytos
3 v.š. saulėgrąžų sėklų
Maltų pipirų pagal skonį
Gaminimo procesas:
Dideliame dubenyje sumaišyti kartu aliejų, sultis, actą, druską, kuminą ir cinamoną. Tuomet į dubenį sudėti morkas, kopūstą, obuolį, daigus, kalendrą ir saulėgražų sėklas. Viską sumaišyti, pagal skonį pagardinti pipirais.
Colorful salad .. orange carrots, purple cabbage, green coriander .. it doesn't just look nice and colorful, it is also very tasty.
Servings: 4- 6
Products:
2.5 tbsp olive oil
1 tbsp orange juice
2 tsp white wine vinegar
0.5 tsp salt
0.25 tsp ground cumin
0.25 tsp cinnamon
3 cups grated carrots (3-4 carrots)
1 cup finely chopped red cabbage
1 large apple, chopped
1 cup sunflower sprouts (used didn't use it)
0.5 cup fresh coriander, finely chopped
3 tbsp sunflower seeds
Ground pepper to taste
Method:
In a large bowl mix together oil, juice, vinegar, salt, cumin and cinnamon. Then add carrots, cabbage, apple, sprouts, coriander and sunflower seeds. Mix, then season to taste.
Spalvotos salotos.. Oranžinės morkos, violetinis kopūstas, žalia kalendra.. Ne tik labai gražiai atrodo, bet ir labai skanios.
Porcijos: 4-6
Produktai:
2,5 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. apelsinų sulčių
2 a.š. baltojo vyno acto
0,5 a.š. druskos
0,25 a.š. malto kumino
0,25 a.š. cinamono
3 stiklinės tarkuotų morkų (3-4 vnt)
1 stiklinė smulkiai pjaustyto raudonojo kopūsto
1 didelis obuolys, smulkiai pjaustytas
1 stiklinė saulėgrąžų daigų (nenaudojau)
0,5 stiklinės šviežios kalendros, smulkiai pjaustytos
3 v.š. saulėgrąžų sėklų
Maltų pipirų pagal skonį
Gaminimo procesas:
Dideliame dubenyje sumaišyti kartu aliejų, sultis, actą, druską, kuminą ir cinamoną. Tuomet į dubenį sudėti morkas, kopūstą, obuolį, daigus, kalendrą ir saulėgražų sėklas. Viską sumaišyti, pagal skonį pagardinti pipirais.
Colorful salad .. orange carrots, purple cabbage, green coriander .. it doesn't just look nice and colorful, it is also very tasty.
Servings: 4- 6
Products:
2.5 tbsp olive oil
1 tbsp orange juice
2 tsp white wine vinegar
0.5 tsp salt
0.25 tsp ground cumin
0.25 tsp cinnamon
3 cups grated carrots (3-4 carrots)
1 cup finely chopped red cabbage
1 large apple, chopped
1 cup sunflower sprouts (used didn't use it)
0.5 cup fresh coriander, finely chopped
3 tbsp sunflower seeds
Ground pepper to taste
Method:
In a large bowl mix together oil, juice, vinegar, salt, cumin and cinnamon. Then add carrots, cabbage, apple, sprouts, coriander and sunflower seeds. Mix, then season to taste.
Healthy and colourful!
AtsakytiPanaikintiThanks, Jasna!
PanaikintiMėgstu tokias salotas, o žiemą raudonasis kopūstas pas mane visada karaliauja.
AtsakytiPanaikintiMan ir labai skanu, gal dažniau reikėtų daryt tokias :) Mačiau, kad ir tu neseniai gaminai gražuoles salotas su raudonuoju kopūstu :)
PanaikintiLabai seniai jau valgiau kopustu salotas. Vaikystej mama daznai gamindavo, atsivalgiau. Bet sitos tokios modernios, kad ir man tiktu
AtsakytiPanaikintiSu tokiu padažu gana egzotiškas skonis gaunas :) manau, kad turėtų patikt ;)
PanaikintiI also like this kind of colourful salad and healthy too :)
AtsakytiPanaikintiWho wouldn't like such salad :)
PanaikintiNice salad, Medeja! Love the addition of Sunflower sprouts! Thanks for sharing...
AtsakytiPanaikintiThanks, Louise!
PanaikintiWhat a gorgeous salad! I love that you added sunflower seeds.
AtsakytiPanaikintiWhat a pretty looking salad! Great colors!
AtsakytiPanaikinti