Pagal žurnalą/ Source magazine Recipes+
Porcijos: 4
Produktai:
20 gr. sviesto
0,5 stiklinės baltų ryžių
0,5 a.š. muskato riešuto
1 cinamono lazdelė
4 gvazdikėliai
2,5 stiklinės pieno
1 stiklinė grietinėlės
0,3 stiklinės rudojo cukraus
1 a.š. vanilės ekstrakto
1 didelis prinokęs bananas, plonai pjaustytas
0,25 stiklinės auksinio sirupo
Gaminimo procesas:
Servings: 4
Products:
20 gr. butter
0.5 cup white rice
0.5 tsp nutmeg
1 cinnamon stick
4 cloves
2.5 cups milk
1 cup cream
0.3 cup brown sugar
1 tsp vanilla extract
1 large ripe banana, thinly sliced
0.25 cup golden syrup
Method:
Man patinka visokios košės išskyrus grikių. Priežasties nežinau, bet nuo vaikystės jų nemėgstu, net nepamenu jų skonio. O mano sesuo priešingai- nuo vaikystės negali pakęsti manų košės, kurią aš nepaprastai mėgstu. Ryžių košes taip pat tikriausiai galėčiau valgyt nors ir kasdien. Ypač kai košė su prieskoniais ir bananais..
Porcijos: 4
Produktai:
20 gr. sviesto
0,5 stiklinės baltų ryžių
0,5 a.š. muskato riešuto
1 cinamono lazdelė
4 gvazdikėliai
2,5 stiklinės pieno
1 stiklinė grietinėlės
0,3 stiklinės rudojo cukraus
1 a.š. vanilės ekstrakto
1 didelis prinokęs bananas, plonai pjaustytas
0,25 stiklinės auksinio sirupo
Gaminimo procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 160C. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą. Sudėti ryžius, muskato riešutą, cinamono lazdelę ir gvazdikėlius. Pakepinti maišant apie minutę. Sudėti pieną, grietinėlę, cukrų, vanilė ir žiupsnelį druskos. Užvirti. Supilti ryžių mišinį į 6 stiklinių (1,5 l) talpos kepimo indą.
Kepimo indą įstatyti į kepimo skardą, į skardą įpilti verdančio vandens, tiek kad siektų iki pusės kepimo indo. Kepti 1,5 val. pamaišant kas 30 minučių arba kol ryžiai bus minkšti ir kreminiai.
Išimti iš orkaitės, išimti cinamono lazdelę, gvazdikėlius. Patiekti ryžių pudingą su sirupu ir bananais.
I like all kinds of porridge except of buckwheat. I don't know why, but I do not like it since childhood, after so many years I don't even remember the taste. And my sister the opposite - since childhood she can't stand semolina, which I just love. Rice porridge I could probably eat every day. Especially when it's with spices and bananas like this one ..
Servings: 4
Products:
20 gr. butter
0.5 cup white rice
0.5 tsp nutmeg
1 cinnamon stick
4 cloves
2.5 cups milk
1 cup cream
0.3 cup brown sugar
1 tsp vanilla extract
1 large ripe banana, thinly sliced
0.25 cup golden syrup
Method:
Preheat the oven to 160C. In a pan on the medium heat melt butter. Add rice, nutmeg, cinnamon stick and cloves. Fry stirring for about a minute. Add milk, cream, sugar, vanilla and a pinch of salt. Bring everything to the boil. Pour rice mixture into 6-cup(1.5 liters) baking dish.
Place baking dish in a roasting pan, pour enough boiling water to come half way up to pudding baking dish. Bake for 1.5 hours stirring every 30 minutes, or until rice is soft and creamy.
Remove from the oven, remove the cinnamon stick, cloves. Serve rice pudding with syrup and bananas.
it looks like good breakfast to me!
AtsakytiPanaikintiThis can either be breakfast or dessert! It looks really yum.
AtsakytiPanaikintiI love using cinnamon sticks in recipes, it adds such great flavor! This looks like a yummy breakfast/dessert to me :)
AtsakytiPanaikintiYour rice pudding looks delicious! Banana is my favourite ingredient to add with it :D
AtsakytiPanaikintiCheers
Choc Chip Uru
Pure comfort food :)
AtsakytiPanaikintiSounds wonderful. I love rice pudding. Blessings, Catherine
AtsakytiPanaikintiLabai man patinka jūsų tinklaraštis, tikrai seksiu ir lauksiu daug daug receptų :D
AtsakytiPanaikinti