Baltojo Šokolado ir Jogurto Musas/ White Chocolate Yogurt Mousse

Pagal/ Source ThatSkinnyChickCanBake

Baltojo šokolado ir jogurto musas man patiko dėl kelių priežasčių. Labai greitai pagaminamas, na šiek tiek reikia palaikyti šaldytuve, bet atsilaikyti pagundai ir to sulaukti verta. Jo skonis tiesiog puikus- jogurto gaivumas ir baltojo šokolado saldumas viename. Tikrai rekomenduoju.



Porcijos: 4

Produktai:

200- 225 gr graikiško jogurto, kambario temperatūros
120 gr. baltojo šokolado, tirpinto
3 v.š. cukraus
2 kiaušinio baltymai
1 a.š. vanilės ekstrakto

Gaminimo procesas:

Jogurtą sumaišyti su tirpintu šokoladu, vanilės ekstraktu. Jei masė nepakankamai vientisa šiek tiek pašildyti ir gerai išmaišyti.

Kiaušinių baltymus su cukrumi sudėti į dubenį virš verdančio vandens puodo ir išplakti iki putų. Atsargiai maišyti plaktus baltymus į šokolado ir jogurto masę. Padalinti į 4 indelius ir prieš patiekiant palikti šaldytuve bent 3 valandoms.


White chocolate and yogurt mousse I liked for few reasons. It is really quick to make, well you have to wait a little while it's setting in the refrigerator, but it is worth to resist the temptation and wait. It tastes just great - yogurt freshness and sweetness of white chocolate in one.. Definitely recommend it.


Servings: 4

Products:

200 - 225 gr Greek yogurt, room temperature
120 gr. white chocolate, melted
3 tbsp sugar
2 egg whites
1 tsp vanilla extract

Method:

Yogurt mixed with melted chocolate, vanilla extract. If you find some unmelted pieces warm it and mix well. .

Place egg whites and sugar in a bowl over a pan with boiling water and beat until soft peaks form. Mix in gently into into the chocolate and yogurt mixture. Divide between 4 serving dishes and refrigerate for at least 3 hours before serving.

Komentarai

Rašyti komentarą