Pagal/ Source DailyMail
Siaubingai užimta savaitė ir vėl. Gerai, kad iki Velykų ne tiek daug liko. Nors kol kas niekas nesuplanuota, bet bus kelios dienos per kurias galėsiu nieko neveikti.
Ir pagaliau prisiruošiau atidaryti ančiuvių indelį, kurį dabar reikės pasistengti kuo greičiau sunaudoti.
Porcijos: 4
Produktai:
750 gr. vidutinio dydžio bulvių, pjaustytų
6 v.š. alyvuogių aliejaus
1 citrinos žievelė
8 ančiuvių file, plonai pjaustytos
1 a.š. smulkintų raudonųjų čili pipirų
Citrinos sulčių
6 v.š. smulkintų petražolės lapelių
Gaminimo procesas:
Bulves išvirti. Sumaišyti su aliejumi ir citrinos žievele ir palikti atvėsti.
Oh I am having such a busy week again. Good that until Easter not so much time is left over. Although I have nothing planned, but I will have few days to do nothing.
And finally I managed to open a jar of anchovies, which I will try to use as soon as possible.
Servings: 4
Products:
750 gr. medium potatoes, chopped
6 tbsp olive oil
Grated zest of 1 lemon
8 anchovy fillets, thinly sliced
1 tsp chopped red chili pepper
Lemon juice
6 tbsp chopped parsley
Method:
Siaubingai užimta savaitė ir vėl. Gerai, kad iki Velykų ne tiek daug liko. Nors kol kas niekas nesuplanuota, bet bus kelios dienos per kurias galėsiu nieko neveikti.
Ir pagaliau prisiruošiau atidaryti ančiuvių indelį, kurį dabar reikės pasistengti kuo greičiau sunaudoti.
Porcijos: 4
Produktai:
750 gr. vidutinio dydžio bulvių, pjaustytų
6 v.š. alyvuogių aliejaus
1 citrinos žievelė
8 ančiuvių file, plonai pjaustytos
1 a.š. smulkintų raudonųjų čili pipirų
Citrinos sulčių
6 v.š. smulkintų petražolės lapelių
Gaminimo procesas:
Bulves išvirti. Sumaišyti su aliejumi ir citrinos žievele ir palikti atvėsti.
Sudėti likusius produktus, išmaišyti, padalinti į lėkštes ir prieš patiekiant apibarstyti papildomai petražolėmis.
Oh I am having such a busy week again. Good that until Easter not so much time is left over. Although I have nothing planned, but I will have few days to do nothing.
And finally I managed to open a jar of anchovies, which I will try to use as soon as possible.
Servings: 4
Products:
750 gr. medium potatoes, chopped
6 tbsp olive oil
Grated zest of 1 lemon
8 anchovy fillets, thinly sliced
1 tsp chopped red chili pepper
Lemon juice
6 tbsp chopped parsley
Method:
Cook potatoes. Mix potatoes with olive oil and lemon zest and leave to cool.
Add remaining ingredients, mix and divide into plates. Before serving sprinkle with some extra parsley.
Niekad nesu pirkusi ančiuvių. Vis kažkur paragauju ir nusprendžiu, kad ne man :)
AtsakytiPanaikintiMan visai patiko, gal kaip nors ir pabaigsiu visus :D
PanaikintiA simple and satisfying meal, Medeja.
AtsakytiPanaikintiThanks, Angie :)
PanaikintiSometimes I am happy just with potatoes and herring, specially if extra butter on potatoes-))) Lovely dish.
AtsakytiPanaikintiHugs,
Yelena
Oh yes.. herring and potatoes is classic favorite :D
PanaikintiI love potatoes! Your simple and healthy potato salad looks very delicious!
AtsakytiPanaikintiThanks, Ann :)
PanaikintiHi Medeja , wonderful salad just in time for spring . I will sub the anchovies for herring . :)
AtsakytiPanaikintiThat might work too :)
PanaikintiSimple and delicious; can't ask for a better meal!
AtsakytiPanaikintiReally nice for lunch :)
PanaikintiI've never thought about adding anchovies to potatoes, but I have a feeling I'd love this combination of flavors!
AtsakytiPanaikintiActually potatoes, lemon and anchovies taste nice together :)
PanaikintiThis sounds a good combination and it's a quick 'meal'!
AtsakytiPanaikintiIt really is! :)
PanaikintiLove this salad Medeja. I love anchovies. They really give everything such a nice flavor.
AtsakytiPanaikintixoxo Catherine
I like them too :)
PanaikintiWhat a simple and flavorful potato salad!
AtsakytiPanaikinti