Pagal/ Source IowaGirlEats
Pietūs per 30 minučių! Orkaitėje kepta vištiena su pesto ir mozarelos sūriu šiuo metu viena iš mėgstamiausių. Gaminau 3 kartus ir vis neatsivalgau, gaminsiu tikriausiai šį savaitgalį ir vėl. Pagaminti labai paprasta, pusvalandis orkaitėje ir prieš jus sultingas puikaus skonio vištienos patiekalas.
Porcijos: 4
Produktai:
500 gr. vištienos file (perpjautų per pusę krūtinėlių arba vištienos blauzdelių, be kaulo ir be odos)
Druskos ir pipirų
0,3 stiklinės pesto
1 stiklinė marinara (arba pomidorų) padažo
220 gr. mozarelos sūrio, pjaustyto pjaustyto riekelėmis
Gaminimo procesas:
Servings: 4
Products:
500 gr. chicken fillets (chicken breasts sliced in half or skinless chicken thighs)
Salt and pepper
0.3 cup pesto
1 cup marinara (or tomato) sauce
220 gr. mozzarella cheese, sliced
Method:
Pietūs per 30 minučių! Orkaitėje kepta vištiena su pesto ir mozarelos sūriu šiuo metu viena iš mėgstamiausių. Gaminau 3 kartus ir vis neatsivalgau, gaminsiu tikriausiai šį savaitgalį ir vėl. Pagaminti labai paprasta, pusvalandis orkaitėje ir prieš jus sultingas puikaus skonio vištienos patiekalas.
Porcijos: 4
Produktai:
500 gr. vištienos file (perpjautų per pusę krūtinėlių arba vištienos blauzdelių, be kaulo ir be odos)
Druskos ir pipirų
0,3 stiklinės pesto
1 stiklinė marinara (arba pomidorų) padažo
220 gr. mozarelos sūrio, pjaustyto pjaustyto riekelėmis
Gaminimo procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 200C.
Vištieną įtrinti druska ir pipirais, sudėti į kepimo formą. Tolygiai ant vištienos paskleisti pesto, tuomet ant viršaus paskleisti marinara (pomidorų) padažą, galiausiai ant viršaus išdėlioti mozarela sūrį.
Viršų uždengti folija ir kepti 20 minučių. Tuomet nuimti foliją ir pakepti dar 10 minučių arba kol vištiena bus iškepusi ir sūris ant viršaus bus išsilydęs ir auksiniai rusvos spalvos.
Dinner in 30 minutes! Oven baked chicken with pesto and mozzarella is currently one of my favorites. I made it 3 times and still can't have enough, so I will probably make it this weekend again. It is so easy to prepare, takes half an hour in the oven and you have great tasting juicy chicken.
Servings: 4
Products:
500 gr. chicken fillets (chicken breasts sliced in half or skinless chicken thighs)
Salt and pepper
0.3 cup pesto
1 cup marinara (or tomato) sauce
220 gr. mozzarella cheese, sliced
Method:
Preheat the oven to 200C.
Rub chicken with salt and pepper, place in a baking dish. Spread pesto evenly on top of the chicken, then spread marinara (tomato) sauce on top, and finally arrange mozzarella.
Cover with foil and bake for 20 minutes. Then remove the foil and bake for another 10 minutes or until chicken is cooked and cheese is melted and golden brown.
Chicken, pesto and parmesan - I'm in!!!
AtsakytiPanaikintiTikras gėris, kai norisi greitai. Man paskutinį kartą tik vištiena nepavyko - gausiai užbėriau iki tol nebandytų kiniškų 5 spices ir siaubas košmaras kaip nepatiko :D bus man neragavus bert kaip įprastų žolelių....
AtsakytiPanaikintiThe chicken looks very juicy and tender!
AtsakytiPanaikintiBill loves pesto! I need to add this to our menu very soon!
AtsakytiPanaikintiPasto is yummy and together with chicken is outstanding!!
AtsakytiPanaikinti30 minute meals are my favorite. Also pesto, chicken and cheese? I think those are my 3 favorite things ever!
AtsakytiPanaikintiLove that you added pesto! Looks so good!
AtsakytiPanaikintiAciu uz NUOSTABU recepta! Ka tik pagaminau, vistiena labai sultinga, puikiai subalansuotas skonis. Labai greit ir nedaug ruosimo. Aciu aciu aciu!!!
AtsakytiPanaikintiSmagu, kad patiko :) mano vienas mėgstamiausių patiekalų
Panaikinti