Pagal/ Source ClementineCuisine
Porcijos: 4
Produktai:
2 vanilės ankštys
2 stiklinės pieno
0,25 stiklinės krakmolo
1 kiaušinio trynys
0,25 stiklinės cukraus
2 a.š. vanilės ekstrakto
Gaminimo procesas:
Makes: 4
Products:
2 vanilla beans
2 cups milk
0.25 cup cornstarch
1 egg yolk
0.25 cup sugar
2 tsp vanilla extract
Method:
Pudingai yra dar vienas iš mano mėgstamų desertų. Bet niekad nepatiko pudingai iš pakelių dėl sintetinio skonio. Štai toks pudingas kitas reikalas- užtrunka tikrai ne ką ne ilgiau nei iš pakelio, o skonis tiesiog puikis.
Porcijos: 4
Produktai:
2 vanilės ankštys
2 stiklinės pieno
0,25 stiklinės krakmolo
1 kiaušinio trynys
0,25 stiklinės cukraus
2 a.š. vanilės ekstrakto
Gaminimo procesas:
Vanilės ankštis perpjauti išilgai, sudėti į šaltą pieną ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 minučių.
Išimti vanilės ankštis iš pieno. Puode užvirti 0,75 stiklinės pieno, sudėti cukrų ir vanilės ekstraktą. Dubenyje sumaišyti likusį pieną, kiaušinio trynį ir krakmolą. Į verdantį pieną supilti pieno ir krakmolo mišinį, nuolat maišyti kol viskas užvirs.
Padalinti pudingą į indelius ir leisti atvėsti, tuomet mažiausiai 2 valandoms palikti šaldytuve.
Puddings are also one of my favorite desserts. Though I never liked puddings out of sachets I find them having too artificial taste. This pudding is different case- it is as easy to make as the ones out of sachet, but also tastes really great.
Makes: 4
Products:
2 vanilla beans
2 cups milk
0.25 cup cornstarch
1 egg yolk
0.25 cup sugar
2 tsp vanilla extract
Method:
Split vanilla beans lengthwise, add them into the cold milk and leave in the refrigerator for at least 30 minutes to infuse.
Remove vanillas pod. In a pan bring to the boil 0.75 glass of milk, add sugar and vanilla extract. In a bowl, mix the remaining milk, egg yolk and cornstarch. Add milk and cornstarch mixture to the boiling milk, mix continuously until everything comes to a boil again, them remove from heat.
Divide pudding into the serving dishes and let it cool, then leave in the refrigerator for at least 2 hours in the refrigerator.
I love this is made with REAL vanilla instead of extract. It must be very delicious.
AtsakytiPanaikintiI really loved it :)
PanaikintiVakar išbandžiau, nes kaip tik turėjau 1 atlikusį trynį, pudingas labai lengvas, malonaus skonio. Ant viršaus užpyliau juodųjų serbentų užpilo (paviriau šaldytus su trupučiu cukraus), tai pudingo švelnumas puikiai derėjo su serbentų rūgštele. Ačiū
AtsakytiPanaikintiSmagu, kad skanu buvo :) tikriausiai serbentai labai tiko.
PanaikintiLovely simple pudding, classic flavours.
AtsakytiPanaikintiYum! I love a homemade pudding!
AtsakytiPanaikintiPuddings are always should be cooked at home! I love that you added vanilla-)
AtsakytiPanaikintiIt is lovely! I also love puddings. :)
AtsakytiPanaikintiHi Medeja,
AtsakytiPanaikintiI can see that this is the skinny version of pudding. Sounds delightfully good :D
Zoe
Fainas receptukas. Niekad pudingų nedarau ir kaip deserto kažkaip nevalgau. Gal reiktų apsigalvot, nes labai gardžiai atrodo. Reikia išsisaugoti šitą :)
AtsakytiPanaikinti