Pagal/ Source BakeAt350
Produktai:
3 stiklinės miltų
4 a.š. kepimo miltelių
1,5 a.š. imbiero miltelių
1 a.š. druskos
1,5 stiklinės cukraus
150 ml aliejaus
4 kiaušiniai
1 v.š. vanilės ekstrakto
2 stiklinės morkų sulčių
0,5 stiklinės smulkinto cukruoto imbiero
1 stiklinė pekano riešutų, smulkintų
Gaminimo procesas:
Usually I used to to see carrot cakes with..carrots. This cake fascinated me because it does not have any carrots, but carrot juice. The color is unreal, the cake is soft and it tastes great + there is candied ginger in it. This cake really amazed me.
Products:
3 cups flour
4 tsp baking powder
1.5 tsp ginger powder
1 tsp salt
1.5 cups sugar
150 ml oil
4 eggs
1 tbsp vanilla extract
2 cups carrot juice
0.5 cup crystallized ginger, chopped
1 cup pecans, chopped
Method:
Paprastai kiek tekdavo matyti morkų pyragus jie būdavo su..morkomis. Šis pyragas mane sužavėjo tuo, kad jame nėra morkų tik morkų sultys. Spalva nereali, pyragas minkštas, skonis puikus. +cukruotas imbieras. Mane šis pyragas tiesiog pavergė.
Produktai:
3 stiklinės miltų
4 a.š. kepimo miltelių
1,5 a.š. imbiero miltelių
1 a.š. druskos
1,5 stiklinės cukraus
150 ml aliejaus
4 kiaušiniai
1 v.š. vanilės ekstrakto
2 stiklinės morkų sulčių
0,5 stiklinės smulkinto cukruoto imbiero
1 stiklinė pekano riešutų, smulkintų
Gaminimo procesas:
2 kekso formas ištepti riebalais. Orkaitę įkaitinti iki 180C.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, imbiero miltelius ir druską. Dideliame dubenyje suplakti cukrų, aliejų, kiaušinius, vanilę ir morkų sultis. Sudėti miltų mišinį ir išmaišyti kol susimaišys. Įmaišyti cukruotą imbierą ir riešutus.
Padalinti tešlą į kepimo formas ir kepti apie 50-55 minutes arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis nebeaplips tešla. Išėmus iš orkaitės palikti 10 minučių formoje. Tuomet išėmus iš formos pabaigti vėsinti ant grotelių.
Usually I used to to see carrot cakes with..carrots. This cake fascinated me because it does not have any carrots, but carrot juice. The color is unreal, the cake is soft and it tastes great + there is candied ginger in it. This cake really amazed me.
Products:
3 cups flour
4 tsp baking powder
1.5 tsp ginger powder
1 tsp salt
1.5 cups sugar
150 ml oil
4 eggs
1 tbsp vanilla extract
2 cups carrot juice
0.5 cup crystallized ginger, chopped
1 cup pecans, chopped
Method:
Grease 2 pound cake forms. Preheat the oven to 180C.
Mix the flour, baking powder, ginger powder and salt. In a large bowl whisk well sugar, oil, eggs, vanilla and carrot juice. Add the flour mixture and mix until incorporated. Mix in the crystallized ginger and nuts.
Divide between baking forms and bake for 50-55 minutes or until a wooden skewer inserted comes out clean. Once removed from the oven leave for 10 minutes in the form. Then removing and finish cooling on the wire rack.
O tau nepatinka morkos morkų pyraguose? :)
AtsakytiPanaikintiNesakau, kad nepatinka. Bet labai įprasta, o čia kažkas tokio kitokio :D
PanaikintiYum! This sounds perfect!
AtsakytiPanaikintiI would call it perfect :D
Panaikintigoing to try this soon...looks superb
AtsakytiPanaikintiI hope you will like it! Actually I am sure you will like it :)
PanaikintiThis is indeed different from the norm, carrot juice instead of shredded carrot. Like the colour of the cake :)
AtsakytiPanaikintiIt has both great color and flavor :)
PanaikintiI like the colour of this cake, looks delicious too with carrot juice :)
AtsakytiPanaikintiThe color is really great :)
PanaikintiGinger and carrots are a terrific pairing---especially in a sweet bread :)
AtsakytiPanaikintiI love the use of ginger here and its soft and light crumb looks really tempting.
AtsakytiPanaikintiIt is really good. Everyone who tried loved it :)
PanaikintiPerfect combo and looks super yummy...
AtsakytiPanaikintiThanks,T&T!
Panaikinti