Pagal/ Source TartineAndApronStrings
Tuo metu kai burnoje turite maisto, visos problemos išnyksta.
Franz Kafka
Porcijos: 4
Produktai:
250 gr. sviesto
60 ml vandens arba daržovių sultinio
1 a.š. saldžiosios paprikos
1 a.š. maltos kalendros
1 a.š. malto kumino
1 a.š. kajeno pipirų
0,5 a.š. ciberžolės miltelių
1 a.š. druskos
450 gr. ravioli koldūnų
Kapotų prieskonių (pvz. petražolių, laiškinių česnakų)
Tarkuoto parmezano
Gaminimo procesas:
Servings: 4
Products:
250 gr. butter
60 ml water or vegetable stock
1 tsp sweet paprika
1 tsp ground coriander
1 tsp ground cumin
1 tsp cayenne pepper
0.5 tsp turmeric powder
1 tsp salt
450 gr. ravioli
Chopped herbs (e.g. Parsley, chives)
Grated Parmesan
Method:
Tuo metu kai burnoje turite maisto, visos problemos išnyksta.
Franz Kafka
Porcijos: 4
Produktai:
250 gr. sviesto
60 ml vandens arba daržovių sultinio
1 a.š. saldžiosios paprikos
1 a.š. maltos kalendros
1 a.š. malto kumino
1 a.š. kajeno pipirų
0,5 a.š. ciberžolės miltelių
1 a.š. druskos
450 gr. ravioli koldūnų
Kapotų prieskonių (pvz. petražolių, laiškinių česnakų)
Tarkuoto parmezano
Gaminimo procesas:
Puode ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, neleisti užvirti.
Supilti vandenį arba sultinį ir išmaišyti. Sudėti visus prieskonius į sviestą ir gerai išmaišyti. Pagal skonį įdėti druskos. Nuimti nuo ugnies, palikti šiltai.
Dideliame puode užvirti pasūdytą vandenį. Sudėti ravioli į verdantį vandenį. Ravioli bus išvirę kai pradės kilti į vandens paviršių.
Išvirusius nusunktus ravioli sumaišyti su sviestu. Patiekti pabarstytus prieskoninėm žolelėm ir parmezanu.
So long as you have food in your mouth, you have solved all
questions for the time being.
Franz Kafka
Servings: 4
Products:
250 gr. butter
60 ml water or vegetable stock
1 tsp sweet paprika
1 tsp ground coriander
1 tsp ground cumin
1 tsp cayenne pepper
0.5 tsp turmeric powder
1 tsp salt
450 gr. ravioli
Chopped herbs (e.g. Parsley, chives)
Grated Parmesan
Method:
In a frying pan on medium heat melt butter, to not bring to the boil.
Add water or stock and mix. Add all the spices into the butter and mix well. Add salt to taste. Remove from heat, keep warm.
In a large saucepan, bring to the boil salted water. Add ravioli into the boiling water. Once the ravioli floats to the surface, it is ready. Scoop ravioli.
Mix cooked ravioli with spiced butter. Serve sprinkled with herbs and Parmesan.
Lots of butter; ..exactly the way I like.
AtsakytiPanaikintiI think in this weather it is a really good choice :)
PanaikintiŠiandien visą dieną svajoju apie kokią nors Pasta. Gal ne šiuos, bet kažką tokio vakarinei tikrai valgysiu :)
AtsakytiPanaikintiAha. Kartais būna, kad kažko labai norisi ir nepraeina kol nepasidarai :D
PanaikintiWhat a simple but flavorful weeknight meal!
AtsakytiPanaikintiIt is brilliantly simple :D
Panaikinti250 grams of butter...that's a lot! It must be very delicious!
AtsakytiPanaikintiA lot of butter indeed, but that is a lot of sauce :D
PanaikintiWow! What a simple and flavorful pasta dish!
AtsakytiPanaikintiI love ravioli but rarely make it myself! You've definitely inspired me!
AtsakytiPanaikintiSpiced butter? I am intrigued! This looks so tasty :)
AtsakytiPanaikintiThat sounds delicious!! I need to make this!
AtsakytiPanaikinti