Pagal/ Source LifeLoveAndSugar
Produktai:
Brauniams:
0,25 stiklinės daržovių aliejaus
0,75 stiklinės Guinness alaus
2 stiklinės cukraus
0,5 a.š. vanilės ekstrakto
0,25 stiklinės sviesto, tirpinto ir atvėsinto
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
0,5 stiklinės kakavos miltelių
Ganašui:
150 gr. juodojo šokolado gabaliukų
2 v.š. sviesto
2 v.š. Guinness alaus
0,25 stiklinės cukraus pudros
Gaminimo procesas:
Products:
For the Brownies:
0.25 cup vegetable oil
0.75 cup Guinness beer
2 cups sugar
0.5 tsp vanilla extract
0.25 cup butter, melted and cooled
2 eggs
1 cup flour
0.5 cup cocoa powder
For the Ganache:
150 gr. dark chocolate chips
2 tbsp butter
2 tbsp Guinness beer
0.25 cup powdered sugar
Method:
Na ir savaitė.. Pirma pusė buvo tokia, kad atrodė viskas eina velniop. Antra pusė pasikeitė šiek tiek į gerą. Todėl lepinau save šokoladu vos ne kasdien. Kuo tikrai save verta palepinti- šokoladiniai brauniai su Guinness alum.
Jau seniai mačiau kepinių receptus su Guinness alumi ir norėjau išbandyti, bet neprisiruošiau. Ir pasirodo be reikalo tiek ilgai laukiau. Šie brauniai buvo labai šokoladiniai, drėgni, nepersaldūs. Nepabandžius sunku suprasti kokios tekstūros ir skonio šie brauniai.
Jau seniai mačiau kepinių receptus su Guinness alumi ir norėjau išbandyti, bet neprisiruošiau. Ir pasirodo be reikalo tiek ilgai laukiau. Šie brauniai buvo labai šokoladiniai, drėgni, nepersaldūs. Nepabandžius sunku suprasti kokios tekstūros ir skonio šie brauniai.
Produktai:
Brauniams:
0,25 stiklinės daržovių aliejaus
0,75 stiklinės Guinness alaus
2 stiklinės cukraus
0,5 a.š. vanilės ekstrakto
0,25 stiklinės sviesto, tirpinto ir atvėsinto
2 kiaušiniai
1 stiklinė miltų
0,5 stiklinės kakavos miltelių
Ganašui:
150 gr. juodojo šokolado gabaliukų
2 v.š. sviesto
2 v.š. Guinness alaus
0,25 stiklinės cukraus pudros
Gaminimo procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 180C. Iškloti kepimo popieriumi 22x22 cm kepimo formą.
Dideliame dubenyje sumaišyti kartu aliejų, alų, cukrų ir vanilės ekstraktą. Sudėti sviestą ir gerai išmaišyti. Tuomet įmušti kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti.
Kitame dubenyje sumaišyti miltus ir kakavos miltelius. Po truputį nuolat maišant sudėti sausus produktus į šlapius. Viską gerai išmaišyti.
Tešlą sudėti į kepimo formą, išlyginti viršų.
Kepti apie 35-38 minutes arba kai patikrinus mediniu iešmeliu jis bus apkibęs keliais trupiniais.
Išėmus iš orkaitės palikti pilnai atvėsti.
Ganašui ištirpinti kartu šokoladą, sviestą ir Guinness alų, gerai išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti cukraus pudrą, gerai išmaišyti. Užpilti tolygiai ganašą ant ant braunių viršaus. Supjaustyti į gabaliukus prieš patiekiant.
Well this week was one of the bumpy ones.. The first half it seemed everything was just getting worse. The other half of the week changed for the better. So, I pampered myself with chocolate almost every day. What's is really worth making - Guinness Chocolate Brownies.
I have seen recipes for baked goodies with Guinness for a long time and wanted to try it. Now I know that I shouldn't have waited for so long to try them. These brownies are very chocolaty, moist, not too sweet. It is difficult to describe the texture and taste of these brownies, so the best way is just to try them.
I have seen recipes for baked goodies with Guinness for a long time and wanted to try it. Now I know that I shouldn't have waited for so long to try them. These brownies are very chocolaty, moist, not too sweet. It is difficult to describe the texture and taste of these brownies, so the best way is just to try them.
Products:
For the Brownies:
0.25 cup vegetable oil
0.75 cup Guinness beer
2 cups sugar
0.5 tsp vanilla extract
0.25 cup butter, melted and cooled
2 eggs
1 cup flour
0.5 cup cocoa powder
For the Ganache:
150 gr. dark chocolate chips
2 tbsp butter
2 tbsp Guinness beer
0.25 cup powdered sugar
Method:
Preheat the oven to 180C. Line 22x22 cm baking form with baking paper.
In a large bowl, mix together the oil, beer, sugar and vanilla extract. Add butter and mix. Then add the eggs and mix well again.
In another bowl, mix the flour and cocoa powder. Gradually, mixing continuously add dry ingredients into the wet ingredients. Mix everything well.
Transfer the mixture in the baking form, level the top.
Bake for about 35-38 minutes, or when wooden skewer inserted comes out with a few crumbs.
After removing from the oven leave to cool completely.
For the ganache melt together chocolate, butter and Guinness beer, mix well until smooth. Add icing sugar, mix well. Pour the ganache evenly over the brownies. Cut into bars before serving.
I don't like beer, but in cakes it would pass. Nice brownies Medeja!
AtsakytiPanaikintiYou wouldn't taste beer in these brownies :)
PanaikintiI love the moist and light texture of those brownies. Excellent!
AtsakytiPanaikintiIt was really great :)
PanaikintiMy family loves frosted brownies! I love Guinness in cakes so I know these taste amazing, too :)
AtsakytiPanaikintiThese brownies were the first thing with Guinness that I tried :) And now i can say I love it too!
PanaikintiHave a wonderful and delicious summer dear Medeja!!! Brownies looks fantastic as usual-))
AtsakytiPanaikintiI guess I will just have to try them! This looks too good!!
AtsakytiPanaikintiThese look SO moist and delicious!
AtsakytiPanaikintiGreat texture looks tempting!
AtsakytiPanaikintiYUM - I agree with the other commenters, awesome texture! Looks so delicious.
AtsakytiPanaikintiThey look luscious... so rich and dark!
AtsakytiPanaikintilove the texture of these yummilicious brownies..
AtsakytiPanaikintiChocolate and beer go so well together! These brownies look amazing! Hopefully this week will be a smooth one.
AtsakytiPanaikintiThanks, Christin :)
PanaikintiAš šokoholikė, tai man šitie brauniai tikrai niam. Reikia mėginti, nes ir man labai smalsu kaip su tuo alum jie gaunasi
AtsakytiPanaikintiLabai skaniai gaunas :) bandyčiau ir bandyčiau
Panaikinti