Pagal / Source SprinkleBakes
Paprasta. Skanu. Gaivu. Viskas ko reikia idealiam vasaros skanėstui. Kai nusipirksiu citrinų tikrai vėl gaminsiu citrininį musą. Aš patiekiau su avietėmis, originaliame recepte buvo gervuogės, bet manau, kad tiktų bet kokios šviežios uogos.
Porcijos: 4 x 2/3 stiklinės
Produktai:
0,5 stiklinės citrinos sulčių, šviežiai spaustų
7 gr. želatinos miltelių
0,5 stiklinės cukraus
2 stiklinės neriebaus graikiško jogurto
Geltonų maistinių dažų (pasirinktinai)
1 stiklinė šviežių uogų
Gaminimo procesas:
Servings: 4 x 2/3 cup
Products:
0.5 cup lemon juice, freshly squeezed
7 gr. powdered gelatin
0.5 cup sugar
2 cups low-fat Greek yogurt
Yellow food coloring (optional)
1 cup fresh berries
Method:
Paprasta. Skanu. Gaivu. Viskas ko reikia idealiam vasaros skanėstui. Kai nusipirksiu citrinų tikrai vėl gaminsiu citrininį musą. Aš patiekiau su avietėmis, originaliame recepte buvo gervuogės, bet manau, kad tiktų bet kokios šviežios uogos.
Porcijos: 4 x 2/3 stiklinės
Produktai:
0,5 stiklinės citrinos sulčių, šviežiai spaustų
7 gr. želatinos miltelių
0,5 stiklinės cukraus
2 stiklinės neriebaus graikiško jogurto
Geltonų maistinių dažų (pasirinktinai)
1 stiklinė šviežių uogų
Gaminimo procesas:
Citrinos sultis supilti į vidutinio dydžio puodą, pabarstyti želatiną lygiu sluoksniu ir palikti 3 minutėms.
Sudėti į puodą cukrų ir pakaitinti ant vidutinės ugnies. Virti nuolat maišant kol želatina ir cukrus ištirps (apie 3 minutes). Nuimti puodą nuo ugnies ir greitai įmaišyti jogurtą, įmaišyti dažus, jei naudojate.
Padalinti masę į indelius, uždengti maistine plėvele ir palikti šaldytuve sustingti (apie 30-45 minutes). Patiekti su šviežiomis uogomis, tarkuota citrinos žievele.
Simple.Delicious. Fresh. This mousse is perfect summer treat. When I buy lemons again I will definitely make this lemon mousse. I served it with raspberries, in the original post it was served with blackberries, but I think that it would taste great with any fresh berries.
Servings: 4 x 2/3 cup
Products:
0.5 cup lemon juice, freshly squeezed
7 gr. powdered gelatin
0.5 cup sugar
2 cups low-fat Greek yogurt
Yellow food coloring (optional)
1 cup fresh berries
Method:
Add the lemon juice into a medium pan, sprinkle gelatin evenly and leave for 3 minutes.
Add sugar in a pan with lemon juice and put the pan on medium heat. Simmer whisking constantly until gelatin and sugar are dissolved (about 3 minutes). Remove the pan from the heat and quickly whisk in the yogurt, mix in the food color, if using.
Divide the mixture between cups, cover with plastic wrap and leave in the refrigerator to set(about 30-45 minutes). Serve with fresh berries, lemon zest.
Niam - tikrai gaiviai atrodo. Reiktų išmėginti.
AtsakytiPanaikintiSounds like a perfect skinny desert. Yum!
AtsakytiPanaikintiTotally refreshing! A perfect summer dessert.
AtsakytiPanaikintiHi Medeja ,just bought strawberries and this is must make :)
AtsakytiPanaikintiI am all about lemon desserts!! This looks so tasty!
AtsakytiPanaikintiI love anything lemon flavoured!!
AtsakytiPanaikintiThis sounds super easy and way to yummy to not make! On my list!
AtsakytiPanaikintiSuch a fabulous summer dessert! Perfect topped with berries!
AtsakytiPanaikintiWhen the warm weather gets here there's nothing better than desserts with lemon! I love that this is low calorie and delicious!
AtsakytiPanaikinti