Arbūzų Želė/ Watermelon Jello

Pagal AGirlWorthSaving

Koks šis desertas nėra? Saldus, intensyvaus skonio, sotus.
Koks jis yra? Idealus vasarai, subtilaus skonio, gaivus.

 Porcijos: 4

Produktai:

3 stiklinės arbūzų sulčių
3 v.š. želatinos

Gaminimo procesas:

Arbūzų sultims, supjaustyti arbūzą gabaliukais, sudėti į virtuvinį kombainą ir sutrinti iki skystos masės. Nukošti per sietelį.

Arbūzų sultis pakaitinti ant nedidelės ugnies, nuimti nuo ugnies ir sudėti želatiną, gerai išmaišyti. Prieš supilant žele į indelius galima juos ištepti riebalais, kad būtų lengviau išimti. Palikti šaldytuve maždaug 8 valandoms arba kol bus sustingusi.


What this dessert is not? It is not very sweet, does not have veryintense flavor and is not rich.
What is it? Perfect for summer, delicate flavor, refreshing.



Servings: 4

Products:

3 cups watermelon juice
3 tbsp gelatine

Method:

For watermelon juice, place diced watermelon pieces into a blender and process until you have liquid. Strain it through a sieve.

Heat watermelon juice on a low heat, remove from heat and add gelatin, mix well. Before pouring into molds you can grease them to help release jello. Leave in the refrigerator for about 8 hours or until set.

Komentarai

Rašyti komentarą