Pagal/ Source GimmeSomeOven
Pesto manau neilgai trukus taps vienu mano mėgstamiausių produktų. Gal jau galima sakyti, kad tapo, kadangi visada stengiuosi jo turėti virtuvėje ir vis ieškau receptų jam panaudoti.
Paruošimo laikas: 15 min
Produktai:
0,5 kg makaronų
340 gr stiklainis orkaitėje keptų paprikų, pjaustytų (aš naudojau šviežiai orkaitėje keptą)
170 gr. pesto
1 kamuoliukas mozzarella sūrio, pjaustytas gabaliukais
3 saujos arugula salotų (arba bet kokių mėgstamų salotų)
Gaminimo procesas:
I think soon pesto will become one of my favorite products. Maybe I can say that it has already become, since I am always trying to have it in my kitchen and am always looking for new recipes to use it.
Preparation time: 15 mins
Products:
0.5 kg pasta
340 g jar oven roasted peppers, chopped (I made home made roasted peppers)
170 gr. pesto
1 ball of mozzarella, diced
3 handfuls arugula(or any favorite greens)
Method:
Pesto manau neilgai trukus taps vienu mano mėgstamiausių produktų. Gal jau galima sakyti, kad tapo, kadangi visada stengiuosi jo turėti virtuvėje ir vis ieškau receptų jam panaudoti.
Paruošimo laikas: 15 min
Produktai:
0,5 kg makaronų
340 gr stiklainis orkaitėje keptų paprikų, pjaustytų (aš naudojau šviežiai orkaitėje keptą)
170 gr. pesto
1 kamuoliukas mozzarella sūrio, pjaustytas gabaliukais
3 saujos arugula salotų (arba bet kokių mėgstamų salotų)
Gaminimo procesas:
Makaronus išvirti pagal instrukcijas, nusunkti ir pakišti po bėgančiu šaltu vandeniu 20-30 sekundžių, kad pravėstų.
Dideliame dubenyje sumaišyti makaronus su likusiais produktais. Iškart patiekti.
Aš naudojau šviežiai orkaitėje keptas paprikas. Papriką apkepiau apie 20 minučių ant kiekvienos pusės 200C orkaitėje ir pravėsusią supjausčiau.
I think soon pesto will become one of my favorite products. Maybe I can say that it has already become, since I am always trying to have it in my kitchen and am always looking for new recipes to use it.
Preparation time: 15 mins
Products:
0.5 kg pasta
340 g jar oven roasted peppers, chopped (I made home made roasted peppers)
170 gr. pesto
1 ball of mozzarella, diced
3 handfuls arugula(or any favorite greens)
Method:
Cook pasta according to the instructions and drain and keep under the cold running water for 20-30 seconds. Then drain.
In a large bowl, mix pasta with the remaining products. Serve immediately.
I used home made oven roasted peppers. I just roasted red capsicum for about 20 minutes on each side in preheated to 200C oven, then cooled it and chopped.
Oj čia turėtų būti skanu. Aš ir turiu pesto spintelėj, kaip tik galvoju, kur jį panaudoti :) Gal reikės pasinaudoti idėja
AtsakytiPanaikintiGeras daiktas tas pesto :D
PanaikintiMozzarella is so versatile; love anything with that cheese! your salad looks mouthwatering!
AtsakytiPanaikintiThanks, Jasna. I also like using mozzarella everywhere :)
PanaikintiWhat a fantastic salad! I love how you used roasted peppers instead of tomatoes, so I can enjoy this all year long!!!
AtsakytiPanaikintiI think tomatoes would not taste that good in this salad :)
PanaikintiA very delicious and satisfying salad!
AtsakytiPanaikintiThanks, Angie!
Panaikinti