Barbekiu Kiauliena Ruošta Keptuvėje/ Easy Skillet BBQ Pork Chops

Pagal/ Source RealMomKitchen


Žinau, kad daug kam patinka ruduo, bet man vėstančios naktys, trumpėjančios dienos didelio džiaugsmo nekelia. Man patiktų jei ruduo būtų vieną savaitę, tiek man užtektų pasidžiaugti auksiniai lapaus, žiemos ir sniego taip pat užtektų tarp Kalėdų ir Naujųjų metų.
Ir kai vėsiau dažniau norisi valgyti ir ne šiaip salotų, bet ko nors sotesnio. Kiauliena barbekiu padaže buvo kaip tik tokie sotesni pietūs. Kaip dažniausiai- nesudėtingi ir skanūs. 



Porcijos: 4-6

Produktai:

1 v.š. aliejaus
Druskos ir pipirų pagal skonį
4-6 gabaliukai kiaulienos nugarinės
0,5 svogūno, smulkiai pjaustyto
1 a.š. česnako, smulkinto
1 stiklinė barbekiu padažo
0,3 stiklinės apelsinų sulčių

Gaminimo procesas:

Įkaitinti keptuvę. Pabarstyti kiaulieną druska ir pipirais. Apkepti ant kiekvienos pusės iki rudos spalvos, išimti iš keptuvės.

Sudėti svogūną į keptuvę, pakepinti kol taps permatomas, sudėti česnaką ir apkepinti. Tuomet sudėti barbekiu padažą ir apelsinų sultis.

Sudėti kiaulieną atgal į keptuvę. Uždengti ir patroškinti apie 20-45 minutes (priklausomai nuo mėsos storumo) arba kol bus pilnai iškepusi, kol kepa apversti kelis kartus.


I know that many people like fall, but I'm not a fan of colder and colder nights, shorter and shorter days. I would love if autumn lasted one week, I am pretty sure that would be enough for me to enjoy the golden leaves, same with winter - some snow and cold between Christmas and New Year would be abut enough.
Are you fans of autumn?
And when the weather is cooler I want to eat something heavier than saladPork in barbecue sauce was exactly food that I needed for dinner. And as usually - simple and delicious dish.


Servings: 4-6

Products:

1 tbsp oil
Salt and pepper to taste
4-6 pork chops (I used boneless)
0.5 onion, finely chopped
1 tsp garlic, crushed
1 cup BBQ sauce
0.3 cup orange juice

Method:

Heat the oil in a skillet. Rub pork with salt and pepper. Fry on each side until browned, remove from the pan.

Add the onion to the skillet, saute until translucent, add the garlic and fry until fragrant. Then add barbecue sauce and orange juice.

Put the pork back into the skillet. Cover and simmer for about 20-45 minutes (depending on how thick is the meat) or until fully cooked, flip few times while cooking.

Komentarai

  1. I am all about pork chops!! This looks delicious!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Yum! They look amazing! I love pork chops and so does my husband.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Hi Medeja , I love this other white meat dish . family love pork chops , thanks for sharing . :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. I'm with you all the way on fall and winter, don't like cold weather, snow and ice and we definitely get our share of it here. Much rather it would be summer all year round! :-) Your pork chops are perfect for the cooler weather, the sauce sounds delicious! Lots of pork recipes on blogs today! Thanks for sharing, Medeja!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. I don't like the darker, colder days, either. But your yummy pork chops would cheer me up!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Great looking dish Medeja! I could have it any time.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Hi Medeja,

    I'm not a big fan of cold wintery weather too :p

    ... but eating pork chops like yours will cheer me up in all seasons :)

    Zoe

    AtsakytiPanaikinti
  8. Autumn is my favorite season and I am in heaven now!!! The colors are so vibrant and weather is cool but sunny. Perfect!!

    Yelena

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą