Pagal/ Source RealMomKitchen
Porcijos: 5-6
Produktai:
5-6 vištienos krūtinėlės
0,3 stiklinės dižono garstyčių
2 v.š. raudonojo vyno acto
0,25 stiklinės aliejaus
0,5-1 a.š. Kajeno pipirų
Gaminimo pocesas:
Barbecue and grilling season is over. But I just can't wait until next summer, so I am using my oven for grilling.
In fact, I did not expect that this mustard grilled chicken will turn out so tasty. Looking at the recipe there were so few ingredients.. but the taste of the chicken was amazing. Such dish I could probably prepare and eat almost every day.
Servings: 5-6
Products:
5-6 chicken breasts
0,3 cup Dijon mustard
2 tbsp red wine vinegar
0,25 cup oil
0,5-1 tsp cayenne pepper
Method:
Grilio sezonas jau kurį laiką pasibaigęs. Bet vien dėl to laukti kitos vasaros kantrybės neturiu, tenka tenkintis orkaitės grilio funkcija.
Tiesą sakant, kad garstyčiuose marinuota vištiena bus tokia skani nesitikėjau. Pagal produktų sąrašą atrodė, kad jų ne tiek ir daug.. bet skonio buvo tikrai daug. Tokį patiekalą galėčiau gaminti ir valgyti vos ne kasdien.
Tiesą sakant, kad garstyčiuose marinuota vištiena bus tokia skani nesitikėjau. Pagal produktų sąrašą atrodė, kad jų ne tiek ir daug.. bet skonio buvo tikrai daug. Tokį patiekalą galėčiau gaminti ir valgyti vos ne kasdien.
Porcijos: 5-6
Produktai:
5-6 vištienos krūtinėlės
0,3 stiklinės dižono garstyčių
2 v.š. raudonojo vyno acto
0,25 stiklinės aliejaus
0,5-1 a.š. Kajeno pipirų
Gaminimo pocesas:
Sumaišyti garstyčias, actą ir pipirus.
Sumaišyti vištieną su garstyčių marinatu ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min (geriausia 4-8 val).
Marinuotą vištieną kepti grilyje kol bus iškepusi.
Aš kepiau iki 200C įkaitintoje orkaitėje pasirinkus grilio funkciją.
Barbecue and grilling season is over. But I just can't wait until next summer, so I am using my oven for grilling.
In fact, I did not expect that this mustard grilled chicken will turn out so tasty. Looking at the recipe there were so few ingredients.. but the taste of the chicken was amazing. Such dish I could probably prepare and eat almost every day.
Servings: 5-6
Products:
5-6 chicken breasts
0,3 cup Dijon mustard
2 tbsp red wine vinegar
0,25 cup oil
0,5-1 tsp cayenne pepper
Method:
Mix mustard, vinegar and pepper.
Mix the chicken with mustard marinade (ideally in zip lock bag) and leave in the refrigerator for at least 30 minutes (ideally 4-8 hours).
Grill marinated chicken on the preheated grill until meat is fully cooked through. (I used grill function in my oven)
I have to try that mustard marinade too. The chicken looks really tender and delicious.
AtsakytiPanaikintiThis looks like the perfect dinner for weeknights!
AtsakytiPanaikintiGreat chicken, Medeja and those sides look good too!
AtsakytiPanaikintiI love anything with dijon mustard so I know I would love this!
AtsakytiPanaikinti