Anksčiau pesto indelis stovėdavo aldytuvo gale ir reikdavo galvoti kaip jį sunaudoti. Dabar jau vienam pasibaigus perku kitą, nes pesto tapo vos ne kasdien naudojamu produktu. Be to radau dar vieną būdą panaudoti pesto- įdėti į kiaušinienę. Dabar taip kiaušinienę valgau kiekvieną kartą, nežinau ar kada pabos.
Produktai:
0,5 pomidoro, smulkiai pjaustyto
2 v.š. smulkiai pjaustytos paprikos
2 kiaušiniai
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 a.š. pesto
Aliejaus kepimui
Gaminimo procesas:
Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Įkaitinti aliejų keptuvėje, sudėti pomidorus ir papriką, pakepinti kol daržovės suminkštės. Supilti suplaktus kiaušinius, kai jie pradės kepti pradėti maišyti mentele. Kai kiaušiniai bus iškepę nuimti nuo ugnies ir prieš patiekiant įmaišyti pesto.
Before pesto jar used to stand in the corner in the fridge and I had to think of the ways how to finish it. Now I buy another jar as soon as I finish it because pesto has become almost a daily-used product. And I found another way to use it - in the scrambled eggs. Every time I have them I add some pesto and I don't think I will be bored of it anytime soon.
Products:
0,5 tomato, finely chopped
2 tbsp bell pepper, finely chopped
2 eggs
Salt and pepper to taste
2 tsp pesto
Oil for frying
Method:
Whisk eggs with salt and pepper. Heat the oil in a frying pan, add tomatoes and bell peppers, saute until vegetables are tender. Pour the beaten eggs, when they begin to fry begin to set run to break with a spatula. When the eggs are cooked remove from heat and mix in pesto before serving.
I would have never tgought about such a combo, may be good!
AtsakytiPanaikintiI love the creative use of pesto. The scrambled eggs look very tasty, Medeja.
AtsakytiPanaikintiThis would be a great midweek dinner. We love scrambled eggs here!
AtsakytiPanaikintiHi Medeja , Love eggs got to try these , thanks for sharing :)
AtsakytiPanaikinti