Pagal/ Source CoconutAndLime
Produktai:
0,75 stiklinės (165 gr) sviesto
340 gr šokolado
1,75 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės šviežių spanguolių
3 kiaušiniai, suplakti
1 a.š. vanilės ekstrakto
1 stiklinė miltų
Gaminimo procesas:
Products:
0,75 cup (165 gr) butter
340 gr chocolate, chopped
1,75 cups sugar
1,5 cups fresh cranberries
3 eggs, beaten
1 tsp vanilla extract
1 cup flour
Method:
Preheat the oven to 175C. Grease 20x20 cm baking form.
In a pan on medium heat melt the butter, add 0,75 cup of chopped chocolate. Simmer on the low heat, stirring until chocolate is melted. Remove from heat.
Stir in the sugar. When everything cools a bit mix in the eggs and vanilla. Then mix in the remaining chocolate and flour. Finally, fold in cranberries.
Bake for about 50 minutes or until wooden skewer inserted comes out with few crumbs. Before cutting cool on the wire rack.
Jau žiema bent kalendoriuje į pabaigą, o sniego po vakar dienos lietaus neliko. O man žiemos beliko visai vos kelios dienos, bet tiek to nesigirsiu. Šokoladiniams skanėstams tokiems kaip brauniai bet koks oras tinkamas. Tokie gana paprasti brauniai įdėjus šviežių spanguolių tampa tikru skanėstu. Vienas iš tų kepinių, kurio paragavus labai sunku sustoti valgyti.
Produktai:
0,75 stiklinės (165 gr) sviesto
340 gr šokolado
1,75 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės šviežių spanguolių
3 kiaušiniai, suplakti
1 a.š. vanilės ekstrakto
1 stiklinė miltų
Gaminimo procesas:
Orkaitę įkaitinti iki 175C. Ištepti riebalais 20x20 cm formą.
Puode ant vidutinėss ugnies ištirpinti sviestą, sudėti 0,75 stiklinės šokolado gabaliukų. Pavirti ant nedidelės ugnies pamaišant kol šokoladas ištirps. Nuimti nuo ugnies.
Įmaišyti cukrų. Kai masė šiek tiek pravės įmaišyti kiaušinius ir vanilę. Įmaišyti likusius šokolado gabaliukus ir miltus. Galiausiai įmaišyti spanguoles.
Kepti apie 50 minučių arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis aplips tik keliais trupiniais. Prieš supjaustant atvėsinti ant metalinių grotelių.
Winter at least in the calendar is almost ending, and after yesterday's rain all the snow is gone. I have only few days left in this winter anyway, but I will not start telling about that. Chocolate treats such as brownies are goof for any weather. Simply adding fresh cranberries to the chocolate brownies make them so good! It's one of the baked treats that after trying is just impossible to stop eating.
Products:
0,75 cup (165 gr) butter
340 gr chocolate, chopped
1,75 cups sugar
1,5 cups fresh cranberries
3 eggs, beaten
1 tsp vanilla extract
1 cup flour
Method:
Preheat the oven to 175C. Grease 20x20 cm baking form.
In a pan on medium heat melt the butter, add 0,75 cup of chopped chocolate. Simmer on the low heat, stirring until chocolate is melted. Remove from heat.
Stir in the sugar. When everything cools a bit mix in the eggs and vanilla. Then mix in the remaining chocolate and flour. Finally, fold in cranberries.
Bake for about 50 minutes or until wooden skewer inserted comes out with few crumbs. Before cutting cool on the wire rack.
I love how moist this brownie looks. YUM!
AtsakytiPanaikintiThey are moist and chocolaty! :)
PanaikintiI've never tried cranberries in brownies before. It sounds so good!
AtsakytiPanaikintiThey taste really incredible!
PanaikintiWinter is still going strong in these parts, Medeja. I can't wait until its over!!!
AtsakytiPanaikintiWell, I too am surprised to see cranberries in brownies. Now I'm asking myself, why haven't I thought of that before. GREAT idea Medeja!
Thanks so much for sharing the recipe...
So chocolaty and fudgy, I love it :)
AtsakytiPanaikintithat looks so delish
AtsakytiPanaikintiThese look so fudgy and delicious! Love the fresh cranberries!
AtsakytiPanaikintiSuper moist and love the addition of cranberries in it..
AtsakytiPanaikinti