Pagal/ Source AllThatsLeftAreTheCrumbs
http://medejos.blogspot.dk/2012/10/cinamoninis-keksas-su-kreminiu-suriu.html
Produktai:
3 stiklinės miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. druskos
1 stiklinė (225 gr) sviesto, kambario temperatūros
225 gr. kreminio sūrio, kambario temperatūros
2,5 stiklinės cukraus
6 kiaušiniai, kambario temperatūros
1 v.š. vanilės ekstrakto
1,5 v.š. tarkuoto šviežaus imbiero
1 v.š. tarkuotos citrinos žievelės
Gaminimo procesas:
Products:
3 cups flour
1,5 tsp baking powder
1 tsp salt
1 cup (225 gr) butter room temperature
225 gr. cream cheese, room temperature
2,5 cups sugar
6 eggs, room temperature
1 tbsp vanilla extract
1,5 tbsp fresh ginger, grated
1 tbsp lemon zest, grated
Method:
http://medejos.blogspot.dk/2012/10/cinamoninis-keksas-su-kreminiu-suriu.html
Produktai:
3 stiklinės miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. druskos
1 stiklinė (225 gr) sviesto, kambario temperatūros
225 gr. kreminio sūrio, kambario temperatūros
2,5 stiklinės cukraus
6 kiaušiniai, kambario temperatūros
1 v.š. vanilės ekstrakto
1,5 v.š. tarkuoto šviežaus imbiero
1 v.š. tarkuotos citrinos žievelės
Gaminimo procesas:
Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais 12 stiklinių talpos kekso formą.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo mitelius ir druską. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakti sviestą, kreminį sūrį ir cukrų iki purios masės (apie 3 minutes). Po vieną nuolat plakant sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę, imbierą ir citrinos žievelę.
Nuolat maišant po pusę stiklinės sudėti miltų mišinį. Gerai išmaišyti. Supilti tešlą į kekso formą ir įdėti į neįkaitintą orkaitę.
Orkaitę nustatyti ant 160C ir neatidarant kepti apie 65-80 min, kol keksas bus auksiniai rudos spalvos ir patikrinus iešmeliu neaplips tešla.
Palikti keksą formoje 15 minučių, tuomet išimti ir pabaigti vėsinti ant grotelių. Prieš supjaustant pilnai atvėsinti.
Products:
3 cups flour
1,5 tsp baking powder
1 tsp salt
1 cup (225 gr) butter room temperature
225 gr. cream cheese, room temperature
2,5 cups sugar
6 eggs, room temperature
1 tbsp vanilla extract
1,5 tbsp fresh ginger, grated
1 tbsp lemon zest, grated
Method:
Grease and sprinkle with flour 12 cup bundt pan.
In a bowl, mix the flour, baking powder, and salt. In another bowl, with an electric mixer beat butter, cream cheese and sugar until fluffy (about 3 minutes). One by one beat in the eggs. Add vanilla, ginger and lemon zest, beat well.
Continuously mixing add the flour mixture gradually about half glass at the time. Mix well. Transfer the dough into baking form and place in the cold oven.
Turn the oven on 160C and bake bundt cake without opening the oven for about 65-80 minutes, until the cake is golden brown and wooden skewer inserted comes out clean.
Leave the cake in the form for 15 minutes, then remove and finish cooling on the wire rack. Cool completely before slicing.
Love this recipe! I've been meaning to make it for years!
AtsakytiPanaikintiThe cake looks moist and delicious, I can't wait to give this recipe a try!
AtsakytiPanaikinti