2018 m. vasario 15 d., ketvirtadienis

Vištiena marinuota su Paprikos prieskoniais, Citrina ir Čiobreliais/ Smoked Paprika, Lemon, and Thyme Marinated Chicken

Pagal/ Source AHintOfHoney




Produktai:

1 v.š. dižono garstyčių
1 v.š. rūkytos paprikos prieskonių
2 skiltelės česnako, smulkintos
0,75 a.š. diovintų čiobrelių
1 citrinos sultys ir tarkuota žievelė
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 a.š. druskos
0,5 a.š. maltų pipirų
Apie 1,5 kg višta, padalinta į 8 dalis (aš naudojau tik šlauneles su oda)

Gaminimo procesas:

Dideliame dubenyje sudeti kartu visus marinatui skirtus produktus (nuo garstyčių iki pipirų) ir išmaišyti. Sudėti vištieną, sumaišyti, kad pasidengtų marinatu ir palikti šaldytuve 8-12 valandų, kartais apverčiant.

Orkaitę įkaitinti iki 230C. Vištieną išimti iš marinato, pabarstyti druska ir pipirais. Vištieną išdėlioti ant kepimo skardos oda žemyn ir kepti apie 20 minučių, apversti ir kepti dar apie 10 minučių. Vištieną taip pat galima kepti ir ant grilio.



Products:

1 tbsp Dijon mustard
1 tbsp smoked paprika
2 cloves of garlic, chopped
0.75 tsp dried thyme
Juice and zest of 1 lemon
2 tbsp olive oil
1 tsp salt
0.5 tsp ground pepper
About 1.5 kg of chicken, divided into 8 pieces (I used only chicken thighs with a skin on)

Instructions:

Place together all the ingredients for marinade (from mustard to pepper) and mix in a large bowl. Add chicken, mix to cover it with the marinade and leave in the refrigerator for 8-12 hours, turning over from time to time.

Preheat the oven to 230C. Remove chicken from the marinade, season with salt and pepper. Place the chicken on the baking skin down and bake for about 20 minutes, turn and bake for another 10 minutes. Chicken can also be grilled.

2 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...