Plėšoma Duona su Sūriu ir Pesto/ Cheesy Pull-Apart Pesto Bread

Pagal/ Source ShockinglyDelicious


Produktai:

1 kepaliukas duonos
0,25 stiklinės tirpinto sviesto
1 stiklinė pesto
1,5 stiklinės tarkuoto sūrio mišinio (mozarellos, parmezano ir asiago)

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti 190C.

Duonos kepaliuką padėti ant pjaustymo lentelės. Dantytu peiliu išilgai įpjauti juostas maždaug 2,5 cm atstumu. Tuomet įpjauti duoną apsukti ir įpjauti kita kryptimi, kad gautųsi "grotelės".

Tirpintą sviestą supilti į įpjovas duonoje. Tuomet šaukštu į įpjovas paskleisti pesto. Galiausiai, prikimšti įpjovas sūrio mišiniu.

Duonos kepalą suvynioti į aliuminio foliją ir padėti ant kepimo skardos. Kepti 15 minučių, tuomet atidengti viršų ir kepti dar 10 minučių. Išimti iš orkaitės ir palikti pravėsti prieš patiekiant.



Products:

1 loaf of bread (French or Italian)
0,25 cup butter, melted
1 cup pesto
1,5 cups grated cheese mix (Mozzarella, Parmesan and Asiago)

Method:

Preheat the oven to 190C.

Place the loaf of bread on the cutting board. Using serrated knife make deep diagonal cuts through the bread. Then turn the bread and make diagonal cuts in the opposite direction, creating a crosshatch pattern.

Pour the melted butter into the cuts in the bread. Then using a spoon drip pesto into the cuts in bread. Finally, stuff the cuts with cheese mixture.

Wrap a loaf of bread in the aluminum foil and place on the baking tray. Bake for 15 minutes, then uncover the top and bake for 10 minutes. Remove from the oven and leave to cool before serving.

Komentarai

Rašyti komentarą