Kondensuoto Pieno Keksas/ Condensed Milk Pound Cake

Pagal/ Source SpicySouthernKitchen



Produktai:

1,3 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
0,25 a.š. druskos
220 g sviesto, kambario temperatūros
0,5 stiklinės cukraus
3 dideli kiaušiniai
0,75 stiklinės saldinto kondensuoto pieno
1,5 a.š. vanilės ekstrakto

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 160C. Kekso formą ištepti riebalais.

Vidutiniame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską. Elektriniu plaktuvu suplakti sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masęs (apie 2 minutes). Po vieną nuolat plakant įmušti kiaušinius. Sudėti kondensuotą pieną, vanilės ekstraktą ir išmaišyti.

Sudėti sausus produktus ir išmaišyti iki vientisos masės. Perkelti tešlą į kepimo formą. Kepti apie 1 valandą arba kol patikrinus mediniu iešmeliu jis neaplips tešla. Išėmus iš orkaitės palikti keksą 10 minučių formoje, tuomet išimti ir pabaigti vėsinti.



Products:

1,3 cups flour
1 tsp baking powder
0.25 tsp salt
220 gr butter, room temperature
0.5 cup sugar
3 large eggs
0,75 cup sweetened condensed milk
1,5 tsp vanilla extract

Method:

Preheat the oven to 160C. Grease the baking form.

In the medium bowl mix the flour, baking powder and salt. With an electric mixer beat the butter and sugar until it is light and fluffy(about 2 minutes). One by one beat in the eggs, beating well after each. Add condensed milk, vanilla extract and beat well.

Add dry products and mix until incorporated. Transfer the dough into the baking form. Bake for about 1 hour or until the wooden skewer inserted comes out clean. After taking the cake out leave it in the form for 10 minutes, then remove and finish cooling.

Komentarai

Rašyti komentarą