Mano virtuvė buvo okupuota!/ My kitchen was occupied

Kas nebijo vorų? Žinau, kad yra kas nebijo..
O kas nebijo didelių ir nuodingų vorų? Dangiau ar mažiau tikriausiai bijo visi.

Man buvo visai nelinksma kai šiandien nuėjus į virtuvę pasižiūrėti kaip laikosi mirkomi avinžirniai kampe ant lubų pamačiau didžiulį vorą. Ir kai sakau didžiulį, nei kiek neperdedu, nes dar niekad neteko virtuvėj turėti voro kurio vien pilvelis apie 4-5 cm..+ kojos.. Tikras pabaisa- juodas (gal ir labai tamsiai rudas), kojas vis tiesinėjantis. Aš bijau išvis vorų, todėl šitas man kaip didžiausias košmaras pasirodė.
Kaip jis atsirado toks didžiulis virtuvėje ir išvis bute taip ir neaišku. Visur ant langų tinkleliai, atidaryto balkono niekad nelaikome, per vamzdynus toks didelis lyg ir negalėjo tilpt, pas mus bute tokie lyg ir nesiveisia (labai tikiuosi, kad nesiveisia)..
Panašus į tokį:



Kol prisikviečiau pagalbininką, kad atsikratytų tos bjaurybės skambinau 4 kartus.. vis bijojau, kad vorui atsibos sėdėt kampe ir jis užlįs kur nors, tada tai būtų dar didesnis smagumas. Matote jis netikėjo, kad tas voras tikrai toks didelis. Patikėjo kai pamatė.
Ką su tokiu dideliu pabaisa daryti nežinojom nei vienas. Pritrėkšti ant sienos tokio dydžio vorą neaišku reiktų su kuo ir neaišku kaip paskui jį reiktų nukrapštyti. Pagauti jį nekilo net minties. Gerai, kad turėjom purškalo nuo vabzdžių ir vorų, tai šituo voras buvo atakuotas kol galiausiai įkrito į jam laikomą polietileninį maišelį. Kaip paskui jam baigėsi nežinau nes šaukiau, kad išmestų pabaisą kol vyras jo neišnešė iš buto.
Kadangi neaišku kaip tas voras pateko aš vis dar dideliam siaube ir į virtuvę eiti bijau. Jei atėjo vienas gali ateit ir daugiau.. Nežinau kada įsidrąsinsiu ir grįšiu į virtuvę :(

<><><><><><>IN ENGLISH<><><><><><>

Who is not afraid of spiders? I know there are some people that arent afraid..
And who is not afraid of big and poisonous spiders? I guess more or less everyone is.

It was quite frustrating today when I went to the kitchen to check how are chickpeas that I was soaking when in the corner I saw a huge spider. And when I say huge I really mean it, cause I never had such a big spider in my kitchen (only its belly was about 4-5 cms .. plus legs). I am afraid of spiders, so this one was like the biggest nightmare.
How did it come in to our apartment is still secret to me. All windows have nets, we do not keep an open balcony, and it was too big to come through the pipes..
My savior I had to call 4 times to convince him to come home as fast as possible. I was afraid that spider will get bored sitting in one place and will go somewhere, then it would have been even more fun. He did not believe that the spider was really big until he saw it.
What to do such a big monster did not know either of us. To crush spider on the wall we didnt want cause in a first place we didnt know with what it could be crushed, besides how we would clean the wall after that. To catch didnt even come to our mind. Good that we had a spray for the insects and spiders, the spider was attacked till eventually it fell into a plastic bag prepared for him. How did it end for the spider I dont know, cause I cried until the spider was in a bag was taken out of the apartment.
Because it is unclear how the spider got in I am still scared and afraid to go to the kitchen. If there was one, there can be more.. I do not know when will I have enough courage and will go back to the kitchen: (

Komentarai

  1. Gal koks kaimynų naminis gyvūnėlis pabėgo, o Jūs numarinot? :))) Aš pati labai bijau vorų, tai tokį pamačiusi, matyt toli iš namų bėgčiau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne kaimynų.. čia tokių gyvūnėlių pilna, tik, kad uzlips į antrą aukštą ir pro kazkur pralįs nesitikėjau :( Pabėgt negalėjau, reikėjo stebėt, kad jis neuzlįsu kur..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neatkreipiau dėmesio į Jūsų gyvenamąją vietą, pagalvojau, kad Lietuvoje čia taip :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Lietuvoj geriau nei čia tuo atžvilgiu, vakar jau sakiau, kad grįšiu ir daugiau kojos nekelsiu į Australiją :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. O dieve!!!! VOOORAS, aš turbūt būčiau numirus vien tik pamačius jį. jau net įsivaizduoju jo dydį... Aš jau vien paprastų lietuviškų, nedidelių voriukų bijau...o čia...
    Čia jau mano fobija...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš ir labai bijau.. drebėjau iš tolo kol jį sugavo ir išmetė, dar ir dabar apziurinėju viską labai įdėmiai ir atsargiai, kazkaip nesmagu, kai nezinai kada kur toks sėdi

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na, aš kaip nebijanti vorų... :))) Man jis pasirodė nuoširdžiai GRAŽUS :D Rimtai, mėgstu visokius tokius gyvūnėlius. Kad baisu buvo, tikiu, bet ech... Auginčiau aš tokį, jei terariumą turėčiau :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš kai turiu nuo vaikystės fobija, man baisiau turbūt nėra u juos, jau geriau gyvatės :))
    O tau čia būtų rojus, galėtum prisigaudyt pilna terariuma :))

    AtsakytiPanaikinti
  9. deja ir Lietuvoje yra tokiu:D gal kiek mazesniu nei sis nuotraukoje, bet tikrai palyginus su jau "iprastais" didesniu.. ir dar tai pasitaike bute, gerai kad nemaciau jo gyvo, tik lovona:D

    AtsakytiPanaikinti
  10. Aš Lietuvoj tokio dydžio nebuvau mačius.. tik kaip augintinių laikomų per teliką :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą