Palada Pradhaman yra labai populiarus saldumynas pietų Indijos Keralos regione. Paprastai jis gaminamas naudojant ryžių dribsnius, pieną (arba kokosų pieną) pasaldinant cukrumi.
Receptą pagal kurį gaminau šiek tiek pakeičiau, vietoje originale naudojamo nerafinuoto cukranendrių cukraus naudojau paprastą baltą cukrų, nes nerafinuoto cukraus saldumynuose nemėgstu. Ir naudojau maziau nei nurodyta kokosų pieno, kad nebūtų labai skysta.
Desertas gavosi labai malonaus švelnaus kokosų skonio.
Porcijos: 2
Gaminimo laikas: 10 min.
Produktai:
1/4 stiklinės cukraus
1/4 stiklinės avizinių dribsnių
1/2 stiklinės vandens
1 stiklinė kokosų pieno
Ziupsnelis kardamono
Razinų, anarkadzių riešutų papuošimui
Gaminimo procesas:
Sudėti vandenį ir cukrų, uzvirti maišant, kad cukrus ištirptų. Pavirti kelias minutes.
Sudėti avizinius dribsnius ir maišant pavirti apie 3 minutes arba kol dribsniai bus išvirę.
Tada supilti kokosų pieną ir gerai išmaišyti. Palaukti kol uzvirs ir išjungti, įdėti malto kardamono, išmaišyti ir patiekti papuošus razinomis ir anarkadzių riešutais.
Palada Pradhaman is a very popular Indian sweet in southern region of Kerala. It is generally made using rice flakes, milk (or coconut milk) sweetening sugar.
Recipe I little bit changed to our taste - instead of unrefined cane sugar I used white sugar, refined sugar I dont like in sweets. And I used less coconut milk cause I like it thicker.
Dessert has a very nice mild coconut flavor.
Servings: 2
Cooking time: 10 minutes.
Products:
1/4 cup sugar
1/4 cup oatmeal
1/2 cup water
1 cup coconut milk
Pinch of cardamom powder
Raisins and cashew nuts for garnishing
Method:
Add water and sugar together in a pan, bring it to the boil stirring. let it boil for few minutes.
Add oats to the water and sugar mixture and boil it for about 3 minutes or until flakes are cooked.
Then pour the coconut milk and stir it well. Wait for it to come to the boil and turn it off, add ground cardamom, stir and serve decorated with raisins and cashew nuts.
Pagal/ Source EgglessCooking
Receptą pagal kurį gaminau šiek tiek pakeičiau, vietoje originale naudojamo nerafinuoto cukranendrių cukraus naudojau paprastą baltą cukrų, nes nerafinuoto cukraus saldumynuose nemėgstu. Ir naudojau maziau nei nurodyta kokosų pieno, kad nebūtų labai skysta.
Desertas gavosi labai malonaus švelnaus kokosų skonio.
Porcijos: 2
Gaminimo laikas: 10 min.
Produktai:
1/4 stiklinės cukraus
1/4 stiklinės avizinių dribsnių
1/2 stiklinės vandens
1 stiklinė kokosų pieno
Ziupsnelis kardamono
Razinų, anarkadzių riešutų papuošimui
Gaminimo procesas:
Sudėti vandenį ir cukrų, uzvirti maišant, kad cukrus ištirptų. Pavirti kelias minutes.
Sudėti avizinius dribsnius ir maišant pavirti apie 3 minutes arba kol dribsniai bus išvirę.
Tada supilti kokosų pieną ir gerai išmaišyti. Palaukti kol uzvirs ir išjungti, įdėti malto kardamono, išmaišyti ir patiekti papuošus razinomis ir anarkadzių riešutais.
Palada Pradhaman is a very popular Indian sweet in southern region of Kerala. It is generally made using rice flakes, milk (or coconut milk) sweetening sugar.
Recipe I little bit changed to our taste - instead of unrefined cane sugar I used white sugar, refined sugar I dont like in sweets. And I used less coconut milk cause I like it thicker.
Dessert has a very nice mild coconut flavor.
Servings: 2
Cooking time: 10 minutes.
Products:
1/4 cup sugar
1/4 cup oatmeal
1/2 cup water
1 cup coconut milk
Pinch of cardamom powder
Raisins and cashew nuts for garnishing
Method:
Add water and sugar together in a pan, bring it to the boil stirring. let it boil for few minutes.
Add oats to the water and sugar mixture and boil it for about 3 minutes or until flakes are cooked.
Then pour the coconut milk and stir it well. Wait for it to come to the boil and turn it off, add ground cardamom, stir and serve decorated with raisins and cashew nuts.
Pagal/ Source EgglessCooking
Delicious coconut flavoring and not too sweet....very nice.
AtsakytiPanaikintiIt really had a lovely and mild taste.. :)
AtsakytiPanaikintiAmazing! I never had cardamom powder in pudding before..wonderful idea!
AtsakytiPanaikintiPinch of cardamom powder is a very good addition to most puddings :)
AtsakytiPanaikintiThis sounds delicious! I've never thought to make oatmeal with coconut milk. Plus with cardamom it would have such great flavor. Thank you for sharing!
AtsakytiPanaikintiAlways welcome :)It was lovely dessert, really nice combination
AtsakytiPanaikintiThis looks delicious. Never thought to do this with oatmeal. Great recipe.
AtsakytiPanaikintiKrissy, it really is delicious :)
AtsakytiPanaikinti