Štai dar vienas receptas iš turguje nučiupto popieriaus recepto. Iškart susigundžiau nusipirkti jūros gėrybių mišinio ir jį išbandyti.
Kadangi buvom dviese tai valgėm pietums spageti sumaišę su Marinara padažu lėkštėse, likučius labai skaniai suvalgėm kitą dieną su skrudinta duona.
Gaminimo laikas: apie 35 min.
Porcijos: 4
Produktai:
500 gr. jūros gėrybių arba marinara mišinio
1 svogūnas (smulkintas)
2-3 česnako skiltelės (smulkintos)
425 gr. smulkintų konservuotų pomidorų skardinė
0,5 stiklinės balto vyno
2 v.š. smulkintų petražolių
Pipirų ir druskos pagal skonį
Aliejaus kepimui
400 gr.spageti
Gaminimo procesas:
Puode įkaitinti aliejį, sudėti svogūną ir česnaką, pakepinti apie 2-3 minutes. Sudėti pomidorus, baltą vyną ir pavirti ant nedidelės ugnies apie 20 min.
Įmaišyti jūros gėrybių mišinį, druskos ir pipirų pagal skonį ir pavirti apie 6-8 minutes arba kol jūros gerybės bus išvirusios. Sudėti virtus spageti, nupylus skystį, apibarstyti petražolėmis, gerai išmaišyti ir patiekti.
Here's another recipe from the recipe paper that I grabed in a market. I immediately bought seafood mix and tried the recipe the same day.
Since only two of us were having dinner we mixed Marinara sauce in our plates and leftovers had next morning with toasted bread. I can tell you it was really delicious!
Servings: 4
Products:
500 gr. seafood or marinara mix
1 onion (chopped)
2-3 cloves garlic (minced)
425 gr. can of crushed tomatoes
0.5 cup white wine
2 tbsp chopped parsley
Pepper and salt to taste
Oil for frying
400 gr. spaghetti
Method:
Heat oil in a pan, add onion and garlic and saute for about 2-3 minutes. Add the tomatoes, white wine and simmer on a low heat for about 20 minutes.
Add in the seafood mix and salt, pepper to taste and cook for 6-8 minutes or until seafood is cooked. Add the cooked, drained spaghetti, sprinkle with parsley, mix everything and serve.
Kadangi buvom dviese tai valgėm pietums spageti sumaišę su Marinara padažu lėkštėse, likučius labai skaniai suvalgėm kitą dieną su skrudinta duona.
Gaminimo laikas: apie 35 min.
Porcijos: 4
Produktai:
500 gr. jūros gėrybių arba marinara mišinio
1 svogūnas (smulkintas)
2-3 česnako skiltelės (smulkintos)
425 gr. smulkintų konservuotų pomidorų skardinė
0,5 stiklinės balto vyno
2 v.š. smulkintų petražolių
Pipirų ir druskos pagal skonį
Aliejaus kepimui
400 gr.spageti
Gaminimo procesas:
Puode įkaitinti aliejį, sudėti svogūną ir česnaką, pakepinti apie 2-3 minutes. Sudėti pomidorus, baltą vyną ir pavirti ant nedidelės ugnies apie 20 min.
Įmaišyti jūros gėrybių mišinį, druskos ir pipirų pagal skonį ir pavirti apie 6-8 minutes arba kol jūros gerybės bus išvirusios. Sudėti virtus spageti, nupylus skystį, apibarstyti petražolėmis, gerai išmaišyti ir patiekti.
Here's another recipe from the recipe paper that I grabed in a market. I immediately bought seafood mix and tried the recipe the same day.
Since only two of us were having dinner we mixed Marinara sauce in our plates and leftovers had next morning with toasted bread. I can tell you it was really delicious!
Servings: 4
Products:
500 gr. seafood or marinara mix
1 onion (chopped)
2-3 cloves garlic (minced)
425 gr. can of crushed tomatoes
0.5 cup white wine
2 tbsp chopped parsley
Pepper and salt to taste
Oil for frying
400 gr. spaghetti
Method:
Heat oil in a pan, add onion and garlic and saute for about 2-3 minutes. Add the tomatoes, white wine and simmer on a low heat for about 20 minutes.
Add in the seafood mix and salt, pepper to taste and cook for 6-8 minutes or until seafood is cooked. Add the cooked, drained spaghetti, sprinkle with parsley, mix everything and serve.
Man irgi patiktų tokie pietūs :)
AtsakytiPanaikintiThese spaghetti look so yummy! The perfect dish for this cold and rainy weather! :-)
AtsakytiPanaikintimmmm.... it looks so tasty!!!!!!!!!!!!! :D
AtsakytiPanaikintiMarinara sauce is my favorite. It never over powers fresh pasta and it's always light yet filled with flavor.
AtsakytiPanaikintiIndre, tikras skanestas, tikriausiai savaitgalį reikės ir vėl tokio mišinio nusipirkt :)
AtsakytiPanaikintiManu, yes, it's a great dish, taste is just amazing.
AtsakytiPanaikintiEatGreek.. thanks, it was good, Marinara mix is real discovery :)
AtsakytiPanaikintiJoanne, I totally agree with you- it's tasty, filling, but light :)
AtsakytiPanaikintiO, tokius valgius tai aš ypatingai mėgstu, jau iš tolo matau, kad man patiks :)
AtsakytiPanaikintiLooks fantastic and so yum!
AtsakytiPanaikintiOk spaghetti looks amazinggggg..and marinara sauce can I just say making me hungry. I feel aroma here:).
AtsakytiPanaikintiI would say something corny like "That's amore!" But that would be too much.
AtsakytiPanaikintiOh I love spaghetti esp. with seafood! It's just so delicious!
AtsakytiPanaikintiSounds like a terrific meal! Seafood and pasta is one of my favorite things!
AtsakytiPanaikintiSo lovely! A perfect meal...simple but super tasty! Have a great weekend, my friend!
AtsakytiPanaikinti