2014 m. kovo 26 d., trečiadienis

Makaronų Salotos su Tunu/ Tuna Pasta Salad

Vienas iš mėgstamiausių užkandžių Korėjiečių restorane į kurį paprastai einame yra makaronų salotos su tunu ir kukurūzais. Todėl pabandžiau tokias pasigaminti namie. Kažkuo jos vis dėl to skiriasi, bet tiksliai nežinau kuo todėl bus proga vėl nueiti į restoraną paragauti.
Šios makaronų salotos man asmeniškai buvo skanesnės pastovėjusios, o dar skanesnės kitą dieną.



Porcijos: 8

Produktai:

2 stiklinės virtų makaronų
1 skardinė konservuotų kukurūzų, nusunktų
1 skardinė tuno, nusunkto ir susmulkinto (maždaug 0,5 stiklinės)
1 morka, tarkuota
0,5 agurko, nulupto ir pjaustyto smulkiais gabaliukais

Padažui:

6 v.š. majonezo
2 a.š. garstyčių
Druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimo procesas:

Pirmiausia gerai sumaišyti visus produktus padažui. Į didelį dubenį sudėti makaronus, tuną ir daržoves, sumaišyti. Tuomet supilti padažą ir viską dar kartą gerai išmaišyti.


One of the favorite sides that we always get in the Korean restaurant is pasta salad with tuna and corn. So, I tried to make them at home. They somehow taste a bit different, but I do not know exactly what is different, so I will have a chance to go back to the restaurant and try them again.
I myself prefer this salad after leaving it to set for a while, I found it even better the next day. 
 



Servings: 8
 

Products:

2 cups cooked pasta
1 can of corn, drained
1 can of tuna, drained and flaked (about 0.5 cup)
1 carrot, grated
0.5 cucumber, peeled and chopped 

For the Sauce:
 

6 tbsp mayonnaise
2 tsp mustard
Salt and pepper to taste

 
Method:

  First of all mix well all the products for the sauce. In a large bowl add pasta, tuna and vegetables,  mix everything. Then add the sauce and mix everything well again.

15 komentarų:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...