2015 m. balandžio 10 d., penktadienis

Sausainiai su Prieskoniais, Šokolado Gabaliukais ir Pekano Riešutais/ Spiced Chocolate Chip Pecan Cookies

Pagal/ Source EvilShenanigans

Nežinau kelis sausainių su šokolado gabaliukais receptus jau bandžiau, bet jų negali būti perdaug. Gal vieną kartą surinksiu visus į vieną įrašą ir suskaičiuosiu, o kol kas dalinuosi dar vienu receptu- sausainiai su šokolado gabaliukais labai gundančiai kvepiantys prieskoniais. Reikia save kartais palepinti, gal net dažniau nei kartais. 


Vienetai: 30

Produktai:

2,25 stiklinės miltų
2 a.š. kepimo sodos
0,25 a.š. druskos
1 a.š. cinamono
0,25 a.š. imbiero miltelių
0,25 a.š. kardamono
1 stiklinė (220 gr) sviesto, kambario temperatūros
1 stiklinė rudojo cukraus
0,5 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
2 a.š. vanilės ekstrakto
340 gr. šokolado gabaliukų
0,5 stiklinės pekano riešutų, kapotų

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 180C. 2 kepimo skardas iškloti kepimo popieriumi.

Į vidutinio dydžio dubenį persijoti miltus, kepimo sodą, druską, cinamoną, imbierą ir kardamoną. Dideliame dubenyje išplakti sviestą ir abiejų rūšių cukrų iki vientisos masės, apie minutę. Po vieną plakant įmušti kiaušinius, įmaišyti vanilę.

Sudėti miltų mišinį į sviesto mišinį ir sumaišyti kol susimaišys. Įmaišyti šokolado gabaliukus ir riešutus. Naudojant šaukštą ant kepimo skardų formuoti apvalius sausainius paliekant apie 5 cm tarpus. Kepti apie 8-10 minučių arba kol sausainių viršus bus auksinės spalvos. 3 minutėms palikti skardoje, tuomet pabaigti vėsinti ant grotelių.


I do not know how many recipes for chocolate chip cookies I have tried already, but I don't think that there will ever be enough. Maybe someday I will make one post and will gather all of them and count, but at the moment I will just share another recipe - chocolate chip cookies with fragrant spices. It is good to spoil yourself sometimes, maybe even more often than sometimes.


Makes: 30

Products:

2.25 cups flour
2 tsp baking soda
0.25 tsp salt
1 tsp cinnamon
0.25 tsp ginger powder
0.25 tsp cardamom
1 cup (220 g) butter, at room temperature
1 cup brown sugar
0.5 cups sugar
2 eggs
2 tsp vanilla extract
340 gr. chocolate chips
0.5 cups pecans, chopped

Method:

Preheat the oven to 180C. Line 2 baking trays with baking paper.

In a medium bowl sift the flour, baking soda, salt, cinnamon, ginger and cardamom. In a large bowl using electric mixer beat butter and both sugars until incorporated, about one minute. One by one beat in the eggs beating continuously, beat in vanilla.

Mix the flour mixture into the butter mixture and mix until incorporated. Fold in chocolate chips and pecan nuts. Using a spoon form round cookies on a baking trays leaving about 5 cm between. Bake for about 8-10 minutes or until cookies are golden. Leave in a tray for 3 minutes, then finish cooling on the wire rack.

15 komentarų:

  1. pass me some of these yummy cookies...looks tempting

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kodėl įsijungiu skanėstus kaip tik tada, kai darausi kavą ir prie jos nieko neturiu? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gerai būtų visada ką nors turėt prie kavos.. :D

      Panaikinti
  3. I will never get tired of chocolate cookies! They look awesome.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Okay, these cookies look perfect! I am loving the chocolate and pecan combo right now!

    AtsakytiPanaikinti
  5. I love this spiced cookies with ginger and cardamom..

    AtsakytiPanaikinti
  6. I love choc chip cookies, can never be tired of them!

    AtsakytiPanaikinti
  7. ALL variations of chocolate chip cookies are welcome! Nice flavors.

    AtsakytiPanaikinti
  8. I've made a ton of chocolate chip cookie recipes, too! This looks like another winner :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...