Džiovintomis Spanguolėmis, Brie Sūriu ir Graikiškais Riešutais Įdarytos Saldžiosios Bulvės/ Cranberry-Brie Walnut Stuffed Sweet Potatoes

Pagal/ Source DessertForTwo

Ne tik paskutinis kuriam laikui receptas su saldžiosiomis bulvėmis, bet ir paskutinis receptas iš Australijos. Už gerų kelių savaičių jau būsiu naujuose namuose. Iki pasimatymo rudenį.



Porcijos: 2

Produktai:

2 didelės saldžiosios bulvės
85 gr. brie sūrio
0,3 stiklinės graikiškų riešutų, kapotų
0,25 stiklinės džiovintų spanguolių

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 200C.
Nuplauti saldžiąsias bulves, keliuose vietuose subadyti šakute. Padėti bulves ant folija išklotos skardos ir kepti apie 50-70 minučių arba tikrinant peiliu jis lengvai įlenda.

Išimti saldžiąsias bulves iš orkaitės, palaukti kol jis šiek tiek pravės. Perpjauti bulves per pusę, šaukštu išskobti vidų, paliekant apie 0,5 cm iš kraštų, kad palaikyti formą.

Sutrinti saldžiųjų bulvių minkštimą, sumaišyti su brie sūriu, graikiškais riešutais ir spanguolėmis. Paliktą bulių odą užpildyti įdaru ir patiekti.


This isn't just the last recipe with sweet potatoes for a while at least, but also the last recipe from Australia. For next few weeks I be busy moving and will be in new home. See you all in autumn.


Servings: 2

Products:

2 large sweet potatoes
85 gr. brie cheese
0.3 cup walnuts, chopped
0.25 cup dried cranberries

Method:

Preheat the oven to 200C.
Wash the sweet potatoes, prick using a fork in several places. Place sweet potatoes on a lined with the foil. Bake for about 50-70 minutes, or until a knife inserted slides easily through the sweet potato.

Remove the sweet potatoes from the oven, wait until they cool a bit. Cut potatoes in half, using spoon remove the flesh, leaving about 0.5 cm around the edges to keep the shape.

Mash sweet potato flesh then mix with brie, walnuts and cranberries. Stuff the skins with the mixture and serve.

Komentarai

Rašyti komentarą