Obuolinė arbata/ Apple Tea

Jaukumas ir ruduo- štai ką man primena tokia obuolinė arbata. Nors obuolių skonis nėra stiprus, greičiau jau nujaučiamas man tokia šildanti arbata patiko būtent dėl švelnaus skonio. Aš paprastai geriu nesaldintą arbatą ir kavą, bet šiek tiek pasaldinti būtų visai skanu. 

 Produktai:

2,25 stiklinės vandens
0,25 nedidelio obuolio pjaustyto skiltelėmis
4 gvazdikėliai
Žiupsnelis cinamono
1 pakelis juodos arbatos

Gaminimo procesas:

Į nedidelį puodą supilti vandenį, sudėti gvazdikėlius, cinamoną ir obuolio skilteles. Užvirti ir sumažinus ugnį pavirti apie 3-5 minutes. Nuimti nuo ugnies, įdėti arbatos pakelį ir palikti apie 2-3 min. Išimti arbatos pakelį, išimti prieskonius ir supilti į puodelius.


Coziness and autumn - that's what reminds me this apple tea. Although the apple flavor is not strong, rather sensed, but I liked a mild taste of this warming tea. I usually drink unsweetened tea and coffee but a bit sweetness would taste quite nice. 


Products:

2,25 cups water
0,25 apple, thinly sliced
4 cloves
Pinch of cinnamon
1 black tea bag

Method:

In a small pan add water with the cloves, cinnamon and apple slices. Bring to the boil, then reduce the heat and simmer for about 3-5 minutes. Remove from the heat, add the tea bag and leave for about 2-3 minutes. Remove tea bag, the spices and pour into cups.

Komentarai

  1. Not big fan of black tea, but this one with apple and cinnamon might pass!

    AtsakytiPanaikinti
  2. I am going to try it! For me it also sounds like a taste of autumn!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą