2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Mini Tiramisu Skonio Sūrio Pyragai/ Mini Tiramisu Cheesecakes

Pagal/ Source BrownEyedBaker

Kadangi teko atsisveikinti su kavos aparatu ir aplink naujus namus arti nėra kavinių tenka susitaikyti su kavos trūkumu. Ypač geros kavos. Todėl stengiuosi gauti savo kofeino dozę visais įmanomais būdais, net jei tai tirpi kava sūrio pyrage.


Produktai:
Pagrindui:

1 stiklinė sausainių trupinių
2 v.š. cukraus
3 v.š. tirpinto sviesto

Įdarui:

650 gr. kreminio sūrio
0,75 stiklinės cukraus
3 kiaušiniai
1 v.š. kavos likerio
1 a.š. tirpio kavos granulių

Gaminimo procesas:

Orkaitę įkaitinti iki 160C. 2 keksiukų skardas iškloti popierėliais (gaunas apie 18 vnt)

Dubenyje gerai sumaišyti sausainių trupinius, cukrų ir tirpintą sviestą. Padalinti trupinių masę vienodomis dalimis į keksiukų formeles ir gerai įspausti į dugną.

Kreminį sūrį išplakti su cukrumi iki purios masės (apie 3 minutes). Po vieną, nuolat plakant,įmušti kiaušinius. Sudėti likerį ir kavos granules ir paplakti dar apie minutę, arba kol masė bus vientisa.

Padalinti kreminio sūrio masę vienodomis dalimis į keksiukų formeles. Kepti apie 30 minučių. Atvėsinti kambario temperatųroje, tuomet palikti apie 2 val šaldytuve. Prieš patiekiant ant viršaus uždėti po v.š. plaktos grietinėlės ir pabarsčius kakavos milteliais. Galima laikyti šaldytuve iki 5 dienų.


As I had to say goodbye to the coffee machine, and around a new home there are no coffee shops close by I have somehow to survive a coffee shortage. Especially good coffee.. So I try to get my dose of caffeine in every possible way, even if it is instant coffee granules in cheesecake.

Products:
For the bases:

1 cup crushes biscuits
2 tbsp sugar
3 tbsp melted butter

For the filling:

650 gr. cream cheese
0.75 cup sugar
3 eggs
1 tbsp coffee liqueur
1 tsp coffee granules

Method:

Preheat the oven to 160C. Line 2 muffin tins with muffin paper cups(about 18)

In a bowl, mix well biscuit crumbs, sugar and melted butter. Divide the crumb mixture evenly into muffin cups and press into the bottom.

For the filling beat cream cheese and sugar until fluffy (about 3 minutes). One by one, beating constantly, beat in the eggs. Add liqueur and coffee granules and beat for about a minute or until the mixture is smooth.

Divide the cream cheese mixture equally into muffin cups. Bake for about 30 minutes. Cool to the room temperature, then leave for 2 hours in a refrigerator. Before serving top with some whipped cream and dust with cocoa powder. It can be stored in a refrigerator for 5 days.

4 komentarai:

  1. This looks amazing!! Hope you get a new coffee machine soon!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oh my goodness that looks terrific! I love how beautiful this is!

    AtsakytiPanaikinti
  3. I prefer tiramisu with cream cheese rather than one with mascarpone; yours look great!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...