2018 m. lapkričio 10 d., šeštadienis

Plikyti Sausainiai/ Choux Pastry Cookies

Pagal/ Source MazojVirtuvelej



Produktai:

350 ml pieno
75 g sviesto

75 gr cukraus
170 gr miltų
3 kiaušiniai

Gaminimo procesas:

Kepimo skardą iškloti popieriumi. Įkaitinti orkaitę iki 190.

Į puodą supilti pieną, sudėti sviestą ir cukrų. Nuolat maišyti kol masė užvirs. Užvirus masei, puodą nukelti nuo ugnies ir suberti miltus. Gerai viską išmaišyti. Tešla turėtų atšokti nuo puodo sienelių. Palikti masę atvėsti, tada po vieną įmušti kiaušinius, gerai išmaišant po kiekvieno.

Paruoštą tešlą perkelti į konditerinį maišelį ir ant kepimo skardos formuoti sausainius. Kepti apie 20 min. Išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti (kol sausainiai šilti, jų vidus atrodo neiškepęs).




Products:

350ml milk
75 gr butter
75 gr sugar
170 g flour
3 eggs

Method:

Line the baking tray with the baking paper. Preheat the oven to 190C.

Add milk to the pan, add butter and sugar. Mix continuously until the mixture starts boiling. Then remove the pan from the stove and add the flour. Mix everything well. Dough should start separating from the sides of the pan. Leave the mixture to cool, then one by  one add the eggs, mixing well after each addition.

Put the dough in a piping bag and form the cookies on the baking tray. Bake for about 20 minutes. Remove from the oven and allow to cool completely (when the cookies are still warm, the inside might seem still  bit raw).

3 komentarai:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...